Twee doelpunten van Doncos leveren de volle buit op

Dankzij twee doelpunten van Doncos kon Racing de drie punten meebrengen uit Wezel.

De eerste doelkans van de wedstrijd was voor Heyvaert, hij besloot op de thuisdoelman en de herneming vloog over het doel. Nadien kregen we een potige partij te zien. Even na het halfuur werd een kopbal van De Keersmaecker door de Wezelse doelman op de lijn gestopt. Met nog enkele minuten te gaan was er een eerste doelpoging van de thuisploeg, Frans was echter bij de pinken om het schot uit het doel te weren. Op slag van rust kende ook een poging van Carrez geen succes, ook ditmaal stond de thuisdoelman in de weg.

We waren 6 minuten ver in de tweede helft wanneer Doncos de 0-1 scoorde. In de 65ste minuut kon Wezel – tegen de gang van het spel in – echter de gelijkmaker optekenen. Racing was in eerste instantie wat aangeslagen maar nadien nam het resoluut terug het heft in handen en dat resulteerde in de 82’ in een tweede doelpunt van Doncos.

De bezoekers hadden het bij momenten moeilijk met het agressieve spel van de thuisploeg maar groen-wit kon op wilskracht toch de verdiende drie punten behalen.