fbpx

Vacatures Jeugd

Onze jeugdopleiding is in volle groei. Daarom zijn wij geregeld op zoek naar nieuwe of extra krachten om ons enthousiaste team te vervoegen. Interesse om aan de slag te gaan bij de Jeugdopleiding van Racing Mechelen? Hou deze pagina zeker in het oog voor alle vacatures!

Trainers 2019-2020

Voor de volgende voetbaljaargang, 2019-2020, zijn wij nog op zoek naar enkele trainers om ons team te vervoegen en de laatste beschikbare plaatsen in te vullen.

Diploma is geen vereiste, ook beginnende trainers zijn absoluut welkom. Enthousiasme en engagement is wel vereist! Wij investeren in jouw toekomst als trainer en bieden u de kans om de nodige voetbaldiploma’s te behalen alsook zal ons team van coördinatoren en de TVJO je begeleiden in je nieuwe rol.

Wij voorzien een mooie, marktconforme vrijwilligersvergoeding en extra voordelen zoals toegang tot de wedstrijden van het eerste elftal.

Wij zoeken nog trainers voor volgende ploegen:
– U8 Provinciaal
– U10 Provinciaal

Wil jij je passie voor voetbal doorgeven aan een van deze groepen leergierige voetballers? Neem dan contact op via ben.van.reydt@racingmechelen.be