Vacatures Jeugd

Onze jeugdopleiding is in volle groei. Daarom zijn wij geregeld op zoek naar nieuwe of extra krachten om ons enthousiaste team te vervoegen. Interesse om aan de slag te gaan bij de Jeugdopleiding van Racing Mechelen? Hou deze pagina zeker in het oog voor alle vacatures!

Trainers 2019-2020

Voor de volgende voetbaljaargang, 2019-2020, zijn wij nog op zoek naar enkele trainers om ons team te vervoegen.

Diploma is geen vereiste, ook beginnende trainers zijn absoluut welkom. Enthousiasme en engagement is wel vereist! Wij investeren in jouw toekomst als trainer en bieden u de kans om de nodige voetbaldiploma’s te behalen alsook zal ons team van coördinatoren en de TVJO je begeleiden in je nieuwe rol.

Wij voorzien een mooie, marktconforme vrijwilligersvergoeding en extra voordelen zoals toegang tot de wedstrijden van het eerste elftal.

Middenbouw (Gewestelijk)

Voor enkele teams in onze middenbouw zijn wij nog op zoek naar een gemotiveerde trainer.

U8 (Provinciaal)

Onze U8 zoeken een trainer om samen met hun volgend seizoen de uitdaging aan te gaan en hen wegwijs te maken in de 5v5-veldbezetting.

U6 (Gewestelijk)

Wil jij je passie voor voetbal doorgeven aan deze groep leergierige voetballertjes? Onze kleinste voetballertje zoeken een rolmodel met de zin en motivatie om hen te begeleiden doorheen hun eerste seizoen als voetballer.

Kandidaten kunnen contact opnemen via ben.van.reydt@racingmechelen.be