fbpx

Racing Business Club


De Racing Business Club (RBC) heeft een hele geschiedenis achter de rug. Sinds jaar en dag is de RBC de uitbater van het restaurant op Racing.

Hierbij richt de vzw zich enerzijds op mensen uit het bedrijfsleven, maar ook de “gewone” supporter kan in het restaurant terecht voor een leuke avond, in combinatie met een wedstrijdje voetbal. Nadien kan er nog nagepraat worden in de Lounge 24, die recentelijk volledig opgefrist is.

De Racing Business Club bestaat al tientallen jaren. Aanvankelijk was het een business-club in de pure zin van het woord, waar zakenmensen en sponsors elkaar konden ontmoeten en leren kennen. Later is daar het restaurant bijgekomen.

Tot voor juli 2017 stond de RBC bekend als “Privé-Club De Racinger”. Die naam was niet meer van deze tijd en daarom werd in juli 2017 resoluut gekozen voor een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe huisstijl.

Voor ieder wat wils

Lidmaatschap bij Racing Business Club biedt tal van voordelen, waaronder een aangepaste prijs voor de driegangenmenu’s, parkeerplaats op de VIP-parking tijdens thuiswedstrijden, toegang tot de Lounge 24, gratis maaltijden en voordelen bij andere evenementen.

De Racing Business Club biedt sponsors eveneens de mogelijkheid zichtbaarheid te creëren in het restaurant in de Lounge 24 onder de vorm van reclamebanners. Zo kan een bedrijf zich niet enkel op het veld, maar ook naast het veld in de kijker zetten.

De RBC streeft er constant naar kwaliteit af te leveren met haar team van enthousiaste vrijwilligers. Het is hun doel om iedereen met een glimlach te verwelkomen en een leuke avond te laten beleven op Racing Mechelen.

De inkomsten van de diners gaan naar Racing Mechelen, waardoor de Racing Business Club zich een trouwe en gulle sponsor van Racing Mechelen kan noemen.

E-mail: rbc@racingmechelen.be