Commercieel

Sponsor een traditieclub!

Met zijn rijke geschiedenis en hondstrouwe fans behoort Racing Mechelen tot één van de oudste clubs van het land.

Stamnummer 24 vormt een ideale voedingsbodem voor sponsors die in Mechelen en omstreken een groot publiek willen bereiken.

De troeven van groen-wit:

  • unieke supportersaanhang
  • catering- en vip-mogelijkheden op maat
  • centraal gelegen in de meest groeiende stad van het land
  • bruisende, sportieve en inspirerende omgeving voor bedrijven en hun genodigden

Sponsormogelijkheden

Wil je sponsor van Racing worden? Dat is een goeie zet!

Er zijn tal van mogelijkheden – naar gelang het budget dat u wil besteden – om uw bedrijf, winkel, organisatie… op en via Racing in de etalage te zetten. Ons motto is: voor ieder wat wils, voor iedereen kunnen we een passend pakket aanbieden.

De meest in het oog springende sponsoring is een reclamebord op het hoofdveld of een jeugdterrein, maar u kunt net zo goed een matchbal schenken, met uw naam op de shirts van onze ploegen komen of lid worden van Racing Business Club.

Uiteraard krijgt u daar veel voor terug: reclame op maat, een grote naambekendheid, een groot bereik via onze website en sociale media, gratis inkomtickets, etentjes in het Racing-restaurant…

Ook op deze website kunt u “reclame kopen”, in de vorm van een banner bijvoorbeeld onder een artikel. Onze website en sociale media worden dagelijks door duizenden mensen bezocht, reken maar dat uw reclame daarbij in het oog zal springen.

Als u Racing wil sponsoren of reclame wil kopen op onze website, stuur dan een mailtje naar commercieel@racingmechelen.be. Dan bekijkt onze trekker van de commerciële cel samen met u de prijslijst en vinden we ongetwijfeld iets interessants!

GEÏNTERESSEERD?

Vul dan dit formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

[wpforms id=”18878″ title=”false” description=”false”]