fbpx

Commercieel

Met zijn rijke geschiedenis en hondstrouwe fans behoort Racing Mechelen tot één van de oudste clubs van het land.

Stamnummer 24 vormt een ideale voedingsbodem voor sponsors die in Mechelen en omstreken een groot publiek willen bereiken.

De troeven van groen-wit:

  • unieke supportersaanhang
  • catering- en vip-mogelijkheden op maat
  • centraal gelegen in de meest groeiende stad van het land
  • bruisende, sportieve en inspirerende omgeving voor bedrijven en hun genodigden

Sponsormogelijkheden

Goeie sponsors zijn onontbeerlijk voor een sportclub en uiteraard dus ook de onze.

Er zijn tal van mogelijkheden – naar gelang het budget dat u wil besteden – om uw bedrijf, winkel, organisatie… op Racing in de etalage te zetten.

De meest in het oog springende sponsoring is een reclamebord op het hoofdveld of een jeugdterrein, maar u kunt net zo goed een matchbal schenken, met uw naam op de shirts van de eerste ploeg of de jeugd komen of lid worden van Racing Business Club.

Uiteraard krijgt u daar veel voor terug: reclame op maat, een grote naambekendheid, gratis inkomtickets en etentjes in het Racing-restaurant…

Ook op deze website kunt u “reclame kopen”, in de vorm van een banner bijvoorbeeld onder een artikel. Onze website en sociale media worden dagelijks door duizenden mensen bezocht, reken maar dat uw reclame daarbij in het oog zal springen.

Als u Racing wil sponsoren of reclame wil kopen op onze website, stuur dan een mailtje naar christophe.leclerc@racingmechelen.be. Dan bekijkt onze trekker van de commerciële cel samen met u de prijslijst en vinden we ongetwijfeld iets interessants!