Racing-Betekom: koop een betaalkaart, wissel jetons in + overal 10 euro

Vanavond speelt Racing in de 2e ronde van de beker tegen Betekom. In dit artikel vind je enkele praktische afspraken.

De supporters van Racing kopen hun tickets aan de hoofdingang. Er zullen 2 loketten open zijn. Het is belangrijk om goed op tijd te komen.

Een kaartje voor de staantribune én de zittribune kost 10 euro. We hanteren vanavond dus 1 prijs voor alle plaatsen.

Drank kopen doe je sinds dit seizoen met de Racing-betaalkaart. In het chalet zal een bestuurslid aan een tafeltje zitten met die betaalkaarten.

Een Racing-betaalkaart kost 1 euro en heb je voor de rest van je leven. Als je nog jetons hebt, neem die dan zeker mee. Dan zetten we de waarde ervan vanavond op jouw nieuwe betaalkaart.

Je kunt jouw betaalkaart vanavond ook opladen met cash geld of met jouw smartphone.

Thuis jouw kaart opladen kan door een (extern) technisch probleempje voorlopig niet. We namen contact op met de bevoegde diensten om dit zo snel mogelijk op te lossen, zodat dit de volgende wedstrijden wél kan.

De supporters van Betekom nemen, zoals altijd de afgelopen seizoenen, plaats in het bezoekersvak aan de kant van de Elektriciteitstraat. Ze kopen hun ticket, ook aan 10 euro per ticket, aan de inkom in de Schorsmolenstraat. Het loket daar sluit om 19u55.

Dit nog: je kan vandaag ook weer jouw abonnement kopen/afhalen op Racing. Tussen 16u en 19u vind je een verkoper in het chalet.

Tot vanavond!

Lees ook:
vooruitblik op Racing-Betekom met Greg Vanderidt
Yasin Mrani is de laatste aanwinst in ons offensieve compartiment
Eetkaffee De Plekpot in Kapelle-op-den-Bos is onze nieuwe sponsor