Een nieuwe sponsor op Racing: “Eetkaffee De Plekpot”, van Racinger Marvin

Ons bestand aan sponsors breidt gestaag uit. Met eetcafé De Plekpot is er een nieuwe partner bijgekomen.

De Plekpot is een begrip in Kapelle-op-den-Bos en omstreken. Jarenlang stond het café bekend om zijn lekkere drankjes en ambiance.

Tot de uitbaters na 20 jaar het geweer van schouder veranderden en De Plekpot in een eetcafé omdoopten. Sinds 7 januari van dit jaar spreken we van “Eetkaffee De Plekpot”.

“We serveren een uitgebreide eetkaart met snacks, voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten”, zegt uitbater Marvin.

“Seizoensgebonden gerechten zoals witloof, asperges, mosselen en wild komen aan bod. En je vindt bij ons net zo goed een brede waaier aan hamburgers.”

“Ben je vegetariër? Ook dan kun je bij ons genieten van een lekker etentje. We bereiden elk gerecht met veel liefde en overgave. Binnen hebben we een 50-tal plaatsen, ons terras biedt plaats aan evenveel mensen.”

“We zijn nu een 7-tal maanden open in de nieuwe formule en zijn blij verrast dat de mensen de weg naar ons eetcafé vinden. We zijn zeker ook blij verrast dat veel Racing-supporters al meerdere keren komen eten zijn. Dat doet ons veel plezier.”

Een beeld van Eetkaffee De Plekpot (lees verder onder de foto):

“Ik kom van mijn 6e kijken”

Marvin is een Racinger in hart en nieren, net zoals zijn familie. Wie kent supportersclub De Kapelse Racing Vrienden niet? Marvin was een van de bezielers van die club.

Marvin zelf is met zijn kameraden nog altijd een vaste klant in het Oscar Vankesbeeckstadion.

“Ik kom al van mijn 6 jaar naar Racing kijken. Dus vandaag komt dat neer op 48 jaar trouw supporter zijn. Ook in de toekomst zal ik zeker van in de tribune de thuiswedstrijden blijven volgen”, zegt Marvin.

“Mijn ultieme wens voor Racing? Dat het nieuwe stadion er snel komt. Ik geloof in het nieuwe bestuur en zijn goeie bedoelingen.”

Praktische info:

“Eetkaffee De Plekpot” is open van woensdag tot en met zondag, van 9u tot 22u. Vrijdag is het van 10.30u tot 22u. De keuken is doorlopend open van 11.30u tot 20u.

Reserveren kan op 0472/96.76.67.

Adres:
Eetkaffee De Plekpot
Mechelseweg 366
Kapelle-op-den-Bos

Wil jij Racing ook sponsoren? Neem contact op met Adriano Currenti van onze commerciële cel. Stuur hem een mailtje: adriano.currenti@racingmechelen.be.

Klik op onderstaande visual en bekijk de sponsors van Racing:

https://racingmechelen.be/business/sponsors/