Win 5×2 vrijkaarten voor Racing-Berg en Dal!

Zaterdagavond speelt Racing alweer een topper. Het sterke Berg en Dal komt op bezoek. Met wat geluk kun jij de wedstrijd gratis bijwonen.

Voor de match in ons aller Oscar Vankesbeeckstadion van zaterdag 2 november geven we 5×2 vrijkaarten weg.

Wat moet je daarvoor doen? Heel eenvoudig: Racing is momenteel zijn nieuwsbrieven-bestand aan het reorganiseren, conform de GDPR-wetgeving.

De Racing-nieuwsbrieven brengen je op de hoogte van het belangrijkste nieuws van de club. Vooral in de week van de thuiswedstrijden van de eerste ploeg mag je er eentje (of meerdere) verwachten.

Een en ander betekent dat iedereen zich (opnieuw) moet inschrijven om de nieuwsbrief te kunnen ontvangen, ook als je je in het verleden al eens ingeschreven hebt.

Jezelf inschrijven is zeer simpel en duurt maar enkele seconden. Je doet het door op deze link te klikken (je komt terecht op racingmechelen.be/nieuwsbrief) of door op onze Racing-Facebook-pagina links op RACING NIEUWSBRIEF te klikken en daar jouw gegevens in te vullen.

Wie voor dinsdagavond 29 oktober 23u59 inschrijft voor de Racing-nieuwsbrief, maakt kans op 5×2 vrijkaarten voor de match van zaterdag tegen Berg en Dal.

Mis deze kans niet en schrijf je dus zo snel mogelijk in! Het kost je niets en kan je iets opleveren.

Ruimte voor externe advertenties: