Verlenging 3: Yasin Mrani doet er nog eentje bij

De 3e contractverlenging in onze A-kern is een feit: Racing en Yasin Mrani gaan nog (minstens) een seizoen met elkaar door.

Yasin Mrani kwam in de zomer van 2022 op Racing aan. Hij was een “opportuniteit” die meteen zijn draai (én niveau) vond in onze spelersgroep.

Lang duurde het niet voor Yasin een basisplaats te pakken had. Dankzij zijn talent, werkkracht en ook zijn polyvalentie. Yasin moet zowat de meest wendbare speler in de hele kern zijn. Hij kan in de verdediging, het middenveld én de aanval uit de voeten. De spelvreugde spat er altijd vanaf.

De sportieve cel knoopte het gesprek aan met Yasin en deze week werd een akkoord bereikt over een nieuw contract voor het seizoen 2024-2025.

“Het klopt dat ik veel aanbiedingen van andere clubs gekregen heb, maar ik heb op Racing bijgetekend, omdat ik mij goed voel in de groep”, zegt Yasin.

“Ik voel me thuis op Racing. De sfeer op en naast het veld is top. Dus heb ik eigenlijk zo goed als niet getwijfeld om bij te tekenen. Ik ben hier gelukkig.”

Dikke proficiat, Yasin, en veel succes met Racing!

Onder contract tot 30 juni 2025:
– Wout Kerckhofs
– Gregory Carrez
– Jonas Laureys
– Nick Spaenhoven
– Jens De Paepe
– Yasin Mrani

Onder contract tot 30 juni 2026:
Sabri Hmouda
Arne Knollenburg

Lees ook:
– Racing speelt zaterdag 2 maart thuis tegen Rupel Boom: kom kijken!

Solhof
Solhof