fbpx

Sabri Hmouda blijft 2 jaar langer bij Racing: “Een liefdesrelatie”

Topnieuws! Sabri Hmouda heeft een nieuw contract ondertekend bij Racing.

De contractbesprekingen op Racing leveren hun vruchten af.

Het eerste resultaat is er meteen één met grote impact, want Sabri Hmouda heeft een nieuwe verbintenis ondertekend die hem ook de volgende twee jaar aan Racing bindt.

Ondanks de interesse van andere clubs, ook van een hoger niveau, volgde Sabri zijn hart.

“Er was inderdaad veel belangstelling. Als je dan in mijn situatie zit en 25 jaar bent, dan is het normaal dat je alle opties in overweging neemt en even moet nadenken.”

“Ik heb de mogelijkheden naast elkaar gelegd en met een aantal mensen gesproken. Het waren goeie gesprekken en daarna heb ik gekozen. Voor Racing. Want mijn hart is groen-wit.”

“Ik heb nu meteen voor twee jaar getekend, daar ben ik heel blij mee. Ik ben onderweg naar 10 jaar Racing in de eerste ploeg, het is een echte liefdesrelatie.”

Intussen werkt Sabri keihard aan zijn revalidatie na een vervelende blessure.

“Jammer genoeg heb ik de ploeg dit seizoen veel te weinig kunnen helpen. Ik zou supergraag op het veld willen staan, maar ik moet naar mijn gezondheid kijken.”

“Ik probeer zo snel mogelijk terug te komen, en zelfs al is het om in de laatste matchen van het seizoen 1 of 2 minuten in te vallen: dat maakt niet uit, daar werk ik voor. Om de ploeg te helpen en de supporters van Racing te kunnen horen en zien.”

Proficiat, Sabri, met je contractverlenging, en veel succes met de revalidatie!

Onder contract tot 30 juni 2025:
– Wout Kerckhofs
– Gregory Carrez
– Jonas Laureys
– Nick Spaenhoven
– Jens De Paepe

Onder contract tot 30 juni 2026:
– Sabri Hmouda

Imoya
Imoya