Reserveer een tafeltje voor 4 voor Racing-Termien

Zaterdag opent ons restaurant voor de tweede keer dit seizoen de deuren.

Alle coronamaatregelen worden tot in de kleinste details nageleefd, zodat u onbezorgd van een veilige en vooral gezellige avond kunt genieten.

De avond begint om 17.30u met een aperitief en amuses in het restaurant op de tweede verdieping.

Om 18u wordt dit menu geserveerd:
– toast met gebakken bospaddenstoelen
– Iberico-kroon met een gratin van pastinaak en pompoen
– Raffaello-toetje in een glaasje met koffie of thee

RBC-leden en abonnees betalen 55 euro, anders is het 65 euro.

Reserveren is verplicht en er is een registratieplicht. U kunt hiervoor tot en met woensdag 30 september terecht  bij Catherine Boeykens (0475 98 88 46) of Sheila Schuermans (0476 70 69 74) of stuur een mailtje naar rbc@racingmechelen.be.

Als u een parkingplaats wil en een ticket voor de match, dan moet u dat aangeven bij de inschrijving.

Tot slot: we zetten de veiligheidsvoorschriften voor u op een rijtje. 

  1. Er zijn maximaal 60 gasten toegelaten in het restaurant en er werd een circulatieplan uitgewerkt. Hierdoor zal u een andere ingang moeten nemen. Alles wordt ter plaatse goed aangeduid.
  2. De gasten nemen plaats aan tafels van 4 personen – de tafels worden gescheiden door middel van plexiwanden en we behouden overal voldoende afstand.
  3. Bij binnenkomst en aan specifieke punten (bijv. toilet) is voldoende handalcohol ter beschikking.
  4. Bij het binnenkomen draagt iedereen een mondmasker. Dit mondmasker mag enkel aan tafel afgezet worden. Bij circulatie, is het dragen van een mondmasker eveneens verplicht.
  5. Het aperitief en de amuses worden meteen aan tafel geserveerd. Bij aanvang van het diner, gaat u dus rechtstreeks naar het restaurant, waar u meteen naar uw tafel begeleid zal worden. Er wordt niet rechtgestaan of besteld aan de toog in het restaurant of de Lounge.
  6. Er is een registratieplicht. Daarom vragen we u om bij inschrijving, volgende gegevens van alle gasten door te geven: naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Deze gegevens worden enkel bijgehouden in functie van de registratieplicht inzake corona en worden na 28 dagen verwijderd.
  7. Ook in de Lounge zal iedereen plaatsnemen aan tafels. En ook de Lounge heeft een maximumcapaciteit. Daarom is de Lounge enkel toegankelijk voor gasten, leden & sportieve staf. Ze zal ook alleen geopend zijn na de wedstrijd.
  8. Op donderdag voor de wedstrijd krijgen alle personen die ingeschreven zijn voor het diner een nieuwe update met alle belangrijke punten.