Abonnees kunnen zich nu registreren voor Racing-Termien

Racing speelt zaterdag zijn tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Termien is vanaf 20u de tegenstander. Ook voor deze match is het aantal plaatsen beperkt.

Het maximaal toegelaten supporters voor deze wedstrijd ligt nog altijd op 400.

Abonnees krijgen – uiteraard – voorrang. Wie een abonnement heeft, zal een plaats kunnen/moeten reserveren voor de match.

De abonnees krijgen vandaag (maandag 28/09) een mailtje met een link erin voor registratie. Woensdagavond 24u is de deadline voor registratie.

Houd in uw registratie rekening met de vakken waarvoor u kunt resereveren én met de bubbels. Alles staat duidelijk aangegeven in de link waarop u klikt.

Abonnees die geen mail gekregen hebben, mogen zelf een mailtje sturen (mét foto van uw abonnement) naar fanshop@racingmechelen.be. Dan sturen we u de link waarop u zich kunt registreren.

Als er donderdag nog tickets over zouden zijn, dan worden die te koop aangeboden. Dit zal via de website gebeuren, er zal geen fysieke verkoop op Racing plaatsvinden.

Dit nog:

1- sinds de match tegen Diest is de zittribune definitief ingedeeld in verschillende bubbels. Elk vak telt 100 zitplaatsen. In vak F worden bubbels van 4 georganiseerd, in vak D ook. In vak C tellen de bubbels 3 mensen en in vak E bevinden zich bubbels van 2. Houd hier rekening mee bij de aanvraag van uw ticket.

2- er zijn tegen Diest nieuwe stickers op de zitjes geplakt: u gaat zitten op de zitjes met een groene sticker, zitjes met een rode sticker moeten onbezet blijven.