Racing levert een mooie prestatie af tegen Heist

Racing verloor na een aangename oefenwedstrijd met het kleinste verschil tegen het 2 afdelingen hoger spelende Heist.

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd en zo kregen we een eerste helft met enkele kansen aan beide zijden. De beste mogelijkheid voor Racing was voor Weuts, maar die kon net niet afdrukken.

Na 25 minuten moest Kaj Knipping met een hamstringblessure het veld verlaten, Nils Van Delm was centraal achterin de vervanger met dienst.

In de tweede helft verrichtte doelman Bielen enkele knappe reddingen en trapten de bezoekers een bal tegen de doelpaal.

Maar ook Racing leverde een mooie prestatie af. Doncos kreeg een goeie kopkans, maar de bal ging er niet in. In de 81e minuut scoorde Heist op een snelle aanval de 0-1, meteen ook de eindstand.

De thuisspelers kregen na afloop een applaus voor het geleverde spel.

De opstelling van Racing tegen Heist:

Smet (46′ Bielen), Knipping (25′ Van Delm), De Paepe, Coen, Van der Zyp, Put (66′ Robert), Heyvaert (56′ Hmouda), Weydisch (56′ Tazani), Carrez (66′ Van der Brempt), Doncos, Weuts (66′ Van Nuffel).

Zondagnamiddag volgt de eerste wedstrijd met inzet van het seizoen: de bekerpartij thuis tegen Kalken.