fbpx

Info jeugd 2021-2022

 

Racing Mechelen is een familiale en sociaal geëngageerde voetbalclub, ideaal gelegen in de Noord-Mechelse stadsrand. Met een sterk karakter, een rijke geschiedenis en een duidelijke toekomstvisie op gebied van ontwikkeling van kinderen als voetballer en als mens. Als partnerclub van RSC Anderlecht, staat onze club in een sterk netwerk van clubs in de ruime regio.

Lidgeld en kledij

De lidgelden voor het nieuwe seizoen stijgen lichtjes met 15 euro. Dit heeft te maken met het behalen van het Interprovinciale label en de daaraan gekoppelde meerkost. De korting voor vroege betalers wordt echter opgetrokken naar 20 euro, waardoor in dat geval het nieuwe seizoen 10 euro duurder zal zijn dan het afgelopen seizoen.

De korting voor grote gezinnen werd wel uitgebreid. Voortaan zal een korting oplopen bij meerdere kinderen uit hetzelfde gezin: 25 euro voor het 2de kind, 50 euro voor het derde kind, 75 euro voor het vierde kind.

Kansentarief: De stad Mechelen voorziet in een rechtstreekse tussenkomst voor spelers die recht hebben op een ‘kansentarief’ (alle info op https://www.uitinmechelen.be/uitpas/kansentarief of informeer ernaar bij uw mutualiteit). In dat geval kan u gratis een UiTPAS aanvragen bij de stad Mechelen, met deze UiTPAS betaalt u dan slechts 20% van het lidgeld bij alle UiTPAS-partners:

Categorie Normaal tarief Tarief voor 1 juli Kansentarief
U6 t/m U7 290 € 270 € 58 €
U8 t/m U11 345 € 325 € 69 €
U12 t/m U17 390 € 370 € 78 €

Alle kortingen komen te vervallen bij een niet-tijdige betaling van het lidgeld. Tevens zijn er geen kortingen cumuleerbaar met de korting via het kansentarief.

Steeds inbegrepen in het lidgeld is het kledijpakket van onze leverancier Joma. Dit jaar voorziet de club een kledijpakket bestaande uit:

  • Trainingsjas
  • trainingsbroek
  • T-shirt
  • Trainingsshort
  • Sokken
  • Regenjas

Extra kledij kan steeds aangekocht worden aan interessante prijzen.

Opvolging via ProSoccerData

Racing voorziet in een opvolgingssysteem voor al z’n spelers. Via het ProSoccerData-systeem (ook beschikbaar als app voor Android of iOS) zullen alle spelers, via een persoonlijke login, een duidelijkere en directere communicatielijn hebben met de club en zal de club in staat zijn spelers beter op te volgen op vlak van ontwikkeling, medische en sociale begeleiding.

Inschrijven?

Momenteel zijn de inschrijvingen gesloten. Enkel voor U6 en U7 blijven inschrijvingen altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op via ben.van.reydt@racingmechelen.be.