fbpx

Info jeugd 2020-2021

Racing Mechelen is een familiale en sociaal geëngageerde voetbalclub, ideaal gelegen in de Noord-Mechelse stadsrand. Met een sterk karakter, een rijke geschiedenis en een duidelijke toekomstvisie op gebied van ontwikkeling van kinderen als voetballer en als mens. Als partnerclub van RSC Anderlecht, staat onze club in een sterk netwerk van clubs in de ruime regio.

Lidgeld en kledij

De club heeft besloten om het wegvallen van een deel van het afgelopen seizoen te compenseren in het lidgeld van volgend seizoen. De lidgelden zullen dan ook, in een tijd dat alles duurder wordt, lichtjes dalen. Bovendien is er een extra korting voor wie tijdig betaalt.

Kansentarief (NIEUW): De stad Mechelen voorziet in een rechtstreekse tussenkomst voor spelers die recht hebben op een ‘kansentarief’ (alle info op https://www.uitinmechelen.be/uitpas/kansentarief of informeer ernaar bij uw mutualiteit). In dat geval kan u gratis een UiTPAS aanvragen bij de stad Mechelen, met deze UiTPAS betaalt u dan slechts 20% van het lidgeld bij alle UiTPAS-partners:

Categorie Normaal tarief Tarief voor 15 augustus Kansentarief
U6 t/m U7 275 € 260 € 55 €
U8 t/m U11 330 € 315 € 66 €
U12 t/m U17 375 € 360 € 72 €

Wanneer meerdere kinderen uit hetzelfde gezin voetballen bij Racing, wordt er vanaf het 2de kind een korting verrekend van 25 euro. In het lidgeld zijn verder ook 2 abonnementen voor jeugdwedstrijden voorzien (opgelet: deze zijn niet geldig voor wedstrijden van het eerste elftal).

Alle kortingen of extra’s komen te vervallen bij een niet-tijdige betaling van het lidgeld.

Wel steeds inbegrepen in het lidgeld is het kledijpakket. Dit jaar voorziet de club een kledijpakket bestaande uit:

  • Trainingspak (Vest + Broek)
  • Trainingsshirt
  • Trainingsshort
  • Sokken
  • Sporttas
  • Regenjas

Opvolging via ProSoccerData

Vanaf het nieuwe seizoen schakelt Racing over op een nieuw platform voor opvolging van spelers. Via het ProSoccerData-systeem (ook beschikbaar als app voor Android of iOS) zullen alle spelers, via een persoonlijke login, een duidelijkere en directere communicatielijn hebben met de club en zal de club in staat zijn spelers beter op te volgen op vlak van ontwikkeling, medische en sociale begeleiding.

Telefonische bereikbaarheid

Moeilijkheden om deze lijst in te vullen? Nog enkele vragen? Neem dan telefonisch contact op, tussen 17u en 20u, zodat wij mee jouw inschrijving kunnen regelen:

Jan Doncos – 0496 08 98 93 (Nederlands, Frans, Engels, Spaans)
Ben Van Reydt – 0477 69 82 98 (Nederlands, Frans, Engels)
Gunter Carrez – 0468 18 76 69 (Nederlands, Engels)