fbpx

Info jeugd 2022-2023

Racing Mechelen is een familiale en sociaal geëngageerde voetbalclub, ideaal gelegen in de Noord-Mechelse stadsrand. Met een sterk karakter, een rijke geschiedenis en een duidelijke toekomstvisie op gebied van ontwikkeling van kinderen als voetballer en als mens. Als partnerclub van RSC Anderlecht, staat onze club in een sterk netwerk van clubs in de ruime regio.

Lidgeld

Categorie Normaal tarief Tarief voor 1 juli Kansentarief
U6 240 € 220 € 48 €
U7 t/m U9 360 € 340 € 72 €
U10 t/m U13 390 € 370 € 78 €
U14 t/m U21 420 € 400 € 84 €

De korting voor grote gezinnen bleef behouden. Sinds afgelopen seizoen is deze kortingen oplopend: 25 euro voor het 2de kind, 50 euro voor het derde kind, 75 euro voor het vierde kind.

Kansentarief: De stad Mechelen voorziet in een rechtstreekse tussenkomst voor spelers die recht hebben op een ‘kansentarief’ (alle info op https://www.uitinmechelen.be/uitpas/kansentarief of informeer ernaar bij uw mutualiteit). In dat geval kan u gratis een UiTPAS aanvragen bij de stad Mechelen, met deze UiTPAS betaalt u dan slechts 20% van het lidgeld bij alle UiTPAS-partners:

Alle kortingen komen te vervallen bij een niet-tijdige betaling van het lidgeld. Tevens zijn er geen kortingen cumuleerbaar met de korting via het kansentarief.

Kledij

Steeds inbegrepen in het lidgeld is het kledijpakket van onze leverancier Joma. Dit jaar voorziet de club een kledijpakket bestaande uit:

  • Trainingsjas
  • trainingsbroek
  • T-shirt (2x)
  • Trainingsshort (2x)
  • Sokken
  • Sporttas

Bijbestellingen kledij

Bijbestellen van kledij doe je rechtstreeks op de Joma Webshop: Klik hier!

Door gebruik te maken van het wachtwoord ‘Racing24’ kom je in de Joma shop terecht. Je kan daar naast alle Racingkledij ook uit het volledige gamma van Joma bestellen met een mooie korting.

Opvolging via ProSoccerData

Racing voorziet in een opvolgingssysteem voor al z’n spelers. Via het ProSoccerData-systeem (ook beschikbaar als app voor Android of iOS) zullen alle spelers, via een persoonlijke login, een duidelijkere en directere communicatielijn hebben met de club en zal de club in staat zijn spelers beter op te volgen op vlak van ontwikkeling, medische en sociale begeleiding.