fbpx

Info jeugd 2021-2022

Racing Mechelen is een familiale en sociaal geëngageerde voetbalclub, ideaal gelegen in de Noord-Mechelse stadsrand. Met een sterk karakter, een rijke geschiedenis en een duidelijke toekomstvisie op gebied van ontwikkeling van kinderen als voetballer en als mens. Als partnerclub van RSC Anderlecht, staat onze club in een sterk netwerk van clubs in de ruime regio.

Lidgeld en kledij

De lidgelden voor het nieuwe seizoen zijn lichtjes hoger dan het vorige seizoen. Helaas waren wij immers genoodzaakt om de stijgende energieprijzen deels door te rekenen.

De korting voor grote gezinnen bleef behouden. Sinds afgelopen seizoen is deze kortingen oplopend: 25 euro voor het 2de kind, 50 euro voor het derde kind, 75 euro voor het vierde kind.

Ook is er nog steeds een korting voor vroege betalers. Tot 30/6/2022 kan je genieten van een korting van 20 euro.

Kansentarief: De stad Mechelen voorziet in een rechtstreekse tussenkomst voor spelers die recht hebben op een ‘kansentarief’ (alle info op https://www.uitinmechelen.be/uitpas/kansentarief of informeer ernaar bij uw mutualiteit). In dat geval kan u gratis een UiTPAS aanvragen bij de stad Mechelen, met deze UiTPAS betaalt u dan slechts 20% van het lidgeld bij alle UiTPAS-partners:

Categorie Normaal tarief Tarief voor 1 juli Kansentarief
U6 240 € 220 € 48 €
U7 t/m U9 360 € 340 € 72 €
U10 t/m U13 390 € 370 € 78 €
U14 t/m U21 420 € 400 € 84 €

 

Alle kortingen komen te vervallen bij een niet-tijdige betaling van het lidgeld. Tevens zijn er geen kortingen cumuleerbaar met de korting via het kansentarief.

Steeds inbegrepen in het lidgeld is het kledijpakket van onze leverancier Joma. Dit jaar voorziet de club een kledijpakket bestaande uit:

  • Trainingsjas
  • trainingsbroek
  • T-shirt (2x)
  • Trainingsshort (2x)
  • Sokken
  • Sporttas

Extra kledij kan steeds aangekocht worden aan interessante prijzen.

Opvolging via ProSoccerData

Racing voorziet in een opvolgingssysteem voor al z’n spelers. Via het ProSoccerData-systeem (ook beschikbaar als app voor Android of iOS) zullen alle spelers, via een persoonlijke login, een duidelijkere en directere communicatielijn hebben met de club en zal de club in staat zijn spelers beter op te volgen op vlak van ontwikkeling, medische en sociale begeleiding.

Inschrijven?

Momenteel zijn de inschrijvingen gesloten. Enkel voor U6 en U7 blijven inschrijvingen altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op via ben.van.reydt@racingmechelen.be.