Afspraken voor Jong KV-Racing: spelers uitwuiven, parkeren, laatste uren om ticket te kopen

Zondagnamiddag om 13u30 speelt Racing Mechelen in het AFAS-stadion tegen Jong KV Mechelen. In dit artikel vind je de praktische afspraken rond de wedstrijd.

Voor deze wedstrijd geldt een buscombi. Dat wil zeggen dat de Racing-fans met de bus naar het stadion van KV rijden en dat daar een inkomticket aan gekoppeld is. De dag van de match zijn de loketten gesloten.

De fysieke verkoop aan Racing-kant is sinds woensdagavond afgesloten. Online kon je in onze digitale ticketshop (klik hier) tot donderdag 20u nog een combi-ticket kopen, voor 17 euro (bus + staanplaats) of 22 euro (bus + zitplaats).

Zondag vertrekt de spelersbus vanuit het Oscar Vankesbeeckstadion om 11u45 naar KV. We roepen de Racing-fans op om op tijd naar OVK te komen (het chalet zal van ’s ochtends vroeg open zijn) en de spelers uit te wuiven. De spelersbus rijdt vanuit OVK via de Schorsmolenstraat weg.

De Racing-supporters nemen de bus een kwartier later, om 12u, in de Elektriciteitstraat. Ook de fans stappen via de Schorsmolenstraat naar de Elektriciteitstraat. Beide straten worden tijdelijk verkeersvrij gemaakt. Vanuit de Elektriciteitstraat vertrekken alle supportersbussen, onder politiebegeleiding, naar KV.

Racing-fans die met de auto naar Racing komen, kunnen parkeren op de parking van Vertommen, naast het flatgebouw, en op de parking van Aldi in de Elektriciteitstraat.

Dit nog: zaterdag trainen de spelers een laatste keer voor de derby. Om 10u30 begint de training op het hoofdveld van Racing. Om 11u15 is er een sfeeractie gepland. Iedereen meer dan welkom uiteraard!

Lees ook:
koop hier de laatste combi-tickets voor de derby tegen Jong KV
Marc Ghys beantwoordt de hamvraag: is het wel een derby?
Racing gaat een nieuw stadion bouwen: de concrete info
schrijf je in voor het mosselweekend over 2 weken op Racing