Nog maar enkele plaatsen vrij voor het 1e Racing-business-evenement!

Op zaterdag 7 maart organiseert Racing Mechelen een groot business-evenement in Wagenoord, naast het Oscar Vankesbeeck-stadion.

Racing speelt op 7 maart tegen FC Wezel Sport. De allerlaatste rechte lijn in de competitie zal dan ingezet worden en voor de commerciële cel betekent 7 maart het startschot van een nieuw commercieel hoofdstuk in de rijke geschiedenis van onze traditieclub.

Want al enkele uren voor de wedstrijd roept Racing handelaars, winkeliers, zelfstandigen, managers, ondernemers, bedrijfsleiders… uit Mechelen en de brede regio samen voor een heus business-avondje, het eerste in die vorm dat de club organiseert.

Om 17u begint de avond in Wagenoord, de eventlocatie recht over OVK, waar vroeger garage Festraets was. Voorzitter François De Keersmaecker zal iedereen welkom heten.

De centrale gast in Wagenoord is Steven Martens, de voormalige CEO van de Belgische voetbalbond KBVB en de huidige technisch directeur van de wereldvoetbalbond FIFA. Steven Martens komt ons bijpraten over “sport en ondernemerschap”.

Na zijn uiteenzetting is er een panelgesprek met 3 bedrijfsleiders, met daarbij Michel Vanstallen, bestuurder van Racing Mechelen en CEO van Dorian Groep. Michel Vanstallen is met zijn dochterbedrijf Imoya hoofdsponsor van Racing (klik hier voor meer info).

Tijdens het gesprek zullen Michel en zijn gesprekspartners uitleggen waarom zij Racing sponsoren en waarom het ook voor andere bedrijven zeer interessant en zinvol is om in onze club te investeren. Daarbij zal ook de sponsoring van onze jeugdwerking en de sociale rol van Racing in Mechelen-Noord een belangrijke plaats innemen.

Tot slot komt u te weten hoe u uw sponsoring op Racing écht rendabel kunt maken. Want sponsoren op Racing zal in de toekomst meer inhouden dan enkel boarding krijgen aan de zijkant van onze velden en gegarandeerde visibiliteit op onze social-media-platformen.

Na een uurtje informatie absorberen wordt om 18u in het restaurant van Racing een lekker diner geserveerd, gevolgd door de match tegen Wezel, om 20u. Na de wedstrijd kan iedereen op een informele manier verder contacten leggen en netwerken in de “open bar”, in de Lounge 24 van het Racing-stadion.

Schrijf u nu in!

Inschrijven voor het evenement doet u ten laatste op 4 maart bij Adriano Currenti, de trekker van onze commerciële cel, met een mailtje: adriano.currenti@racingmechelen.be, of met een telefoontje naar hem op het nummer 0498 16 53 60.

Deelname aan het evenement, inclusief het etentje vanaf 18u, kost 90 euro per persoon (excl btw).

Aarzel niet, want dit is hét moment om toe te treden tot de Racing-familie, die voor en achter de schermen aan een gezonde opmars bezig is.

Schrijf samen met Racing, zijn supporters, bestuurders en huidige sponsors mee aan een nieuw verhaal van een voetbalclub die niet in het verleden blijft hangen, maar vastberaden een mooie toekomst tegemoet gaat.

Sponsoren en investeren in Racing is écht interessant: daar komt u alles over te weten op deze eerste business-avond. Wees erbij!

De affiche van de eerste Racing-business-avond:

Ruimte voor externe advertenties: