KRC Mechelen-KAC Betekom 1-0

Na de nederlaag van vorig weekend op KVK Wellen moest groen-wit proberen om tegen KAC Betekom de drie punten thuis te houden en het slaagde in die missie, al was het wel zonder glans!

De eerste helft stelde weinig voor, het waren de bezoekers die beter combinatievoetbal brachten. Racing probeerde wel maar kreeg de bal amper binnen de 16. Het scoreloos gelijkspel bij de rust was daarvan het resultaat.

De tweede helft was een kopie van de eerste, een flauwe vertoning. Racing kon zich gelukkig prijzen dat doelman Ledent een paar goeie en noodzakelijke reddingen uit zijn mouw schudde. We waren 66′ ver in de tweede helft toen Huysmans Racing op voorsprong bracht. Een goede 10′ later had Huysmans de 2-0 aan de voet, zijn poging scheerde echter nipt over het bezoekende doel. Na een slap schouwspel slaagde Racing erin om de driepunter thuis te houden en wat vertrouwen te tanken uit de deugddoende overwinning voor de confrontatie van volgende week op en tegen Lyra Lierse.