fbpx

“Hebben opnieuw iedereen zijn juiste taak meegegeven”

Na de nederlaag in Wellen moet Racing de batterijen weer opladen. Zaterdagavond wacht een nieuwe kans op winst, wanneer Betekom op bezoek komt.

Betekom is het nummer 9 in het klassement. Het team telt 30 punten en staat daarmee net boven Ternesse (29 punten), Bornem, Leopoldsburg en Nijlen (alledrie met 27 punten).

Coach Chris Andries blikt vooruit op competitiewedstrijd nummer 24.

“Vorige zondag was de spelersgroep een beetje down na de 2-0”, zegt Andries. “Iedereen besefte goed dat we onder ons niveau gepresteerd hebben. We kunnen veel beter.”

“Dinsdagavond hebben we voor de training geprobeerd om de kopjes weer leeg te maken en opnieuw iedereen zijn juiste taak meegegeven. Een nederlaag heeft immers altijd redenen, die zijn dinsdag besproken.”

“Zaterdagavond komt Betekom naar ons. We missen Dondo en Stuyck, dat is al langer bekend. Daarnaast is Van Delm twijfelachtig en missen we Luckermans door buikgriep.”

“We zijn een oplossing aan het zoeken om het gemis van Dondo op te vangen in ons middenveld. Maar uiteraard beseffen we dat er geen tijd te verliezen is, want de punten zijn kostbaar. Er zijn geen “mindere” ploegen in onze reeks, dus is Betekom ook weer niet te onderschatten. Maar thuis kunnen we altijd iets meer…”