Deze week nog 2 verkoops- en 3 afhaalmomenten voor abo’s + info over jetons

Zaterdagavond om 20u gaat voor Racing de nieuwe competitie van start. In dit artikel vind je enkele praktische afspraken over abonnementen, tickets en jetons.

Abo kopen + abo afhalen

Je kan nog altijd een abonnement kopen. Met een abonnement doe je een goeie zaak, want je ziet 4 wedstrijden gratis (klik hier voor meer info).

Als je online een abonnement wil kopen, dan klik je op deze link. Online kopen is heel eenvoudig en gaat snel.

Het enige wat je nog moet doen na een online-bestelling is jouw abonnement afhalen op Racing. Dat kan woensdag 31 augustus tussen 19u en 21u in het chalet en donderdag 1 september tussen 19u en 21u, ook in het chalet.

Zaterdagavond, voor de match tegen Tongeren, kan je jouw abonnement ook afhalen. Er zal tussen 19u15 en 20u een 3e loket geopend zijn aan de hoofdingang, speciaal voor de afhaling van jouw seizoenskaart.

Als je liever fysiek een abonnement koopt, dan kan dat woensdag 31 augustus tussen 19u en 21u in het chalet en donderdag 1 september tussen 19u en 21u, ook in het chalet.

Als je jouw abonnement fysiek koopt, dan kan je het meteen mee naar huis nemen.

Belangrijk om te weten: zaterdagavond kun je een betaald abonnement voor de match tegen Tongeren alleen afhalen. Er kunnen op dat moment geen abonnementen gekocht worden.

De abo-tarieven:
– staan: 144 euro
– zijtribune: 174 euro
– middentribune: 204 euro

Speciale tarieven:
– studenten (16 jaar tot einde studententijd): 70 euro
– 65+ in de zijtribune: 144 euro

Kinderen jonger dan 16 jaar mogen gratis binnen op de thuiswedstrijden van Racing. Studenten vanaf 16 jaar kunnen een goedkoop abonnement kopen voor 70 euro. Je moet dan wel jouw studentenkaart kunnen voorleggen bij afhaling van het abonnement.

Business-abonnement

Een business-abonnement kun je ook dit seizoen weer kopen. Dat kost 274 euro. Zo’n business-abonnement kun je deze week op dezelfde momenten (woensdagavond 31/8 + donderdagavond 1/9) kopen in het chalet.

Als je een businessabonnement wil combineren met lidmaatschap “golden member” van de Racing Business Club, dan betaal je 599 euro. Ook die formule is woensdagavond + donderdagavond te koop in het chalet.

Je kunt jouw business-abonnement (al dan niet met lidmaatschap van de RBC) ook betalen met een overschrijving. Schrijf dan het juiste bedrag met vermelding van jouw naam, emailadres en telefoonnummer over op BE08 0011 9751 4813.

Ticketverkoop

Dit seizoen kost een ticket voor de staanplaatsen 11 euro. Voor de zijtribune betaal je 14 euro en voor de middentribune 17 euro.

Voor de openingsmatch tegen Tongeren is er een speciale actie. Dan betaal je de prijzen van vorig seizoen: 10 euro (staanplaats), 12,5 euro (zijtribune) of 15 euro (middentribune).

Tickets kun je voor elke wedstrijd online kopen. Klik hier en koop jouw ticket voor Racing-Tongeren online.

De supporters van Tongeren kunnen hun tickets alleen online kopen. Er zal voor deze wedstrijd geen loket aan de bezoekersingang geopend zijn.

Tongeren-supporters kopen hier online hun ticket. Die tickets kunnen gekocht worden tot zaterdag 3 september 20u. Om 20u wordt de online verkoop afgesloten.

Wat is Racing? Bekijk het filmpje (en lees verder onder het filmpje):

Jetons inruilen

Vanaf dit seizoen betalen we onze drankjes op Racing met de Racing-betaalkaart. Betalen met jetons kan niet meer.

Wie nog jetons heeft, kan die inruilen tot en met vrijdag 16 september. Dat kan alleen in het chalet en alleen op woensdag, donderdag en vrijdag (dus niet op zaterdagen en zondagen wegens de grote drukte dan in het chalet).

De waarde van jouw jetons wordt dan meteen op een Racing-betaalkaart gezet.

Donderdag zal er een nieuw artikel op de website verschijnen met alle info over de Racing-betaalkaart.

Koop hieronder online jouw abonnement:

https://racingmechelen.be/abonnementen/