Alle oefenmatchen (thuis) + 4 competitiewedstrijden gratis: koop jouw abo nu!

Met een abonnement doe je op Racing een goeie zaak. Zowel in de voorbereiding als tijdens de competitie kun je voluit van jouw seizoenskaart genieten.

Volgend seizoen speelt Racing een niveau hoger, nu in 2e amateur. Het wordt een reeks met veel (streek)derby’s en wedstrijden om naar uit te kijken.

Met de belofteteams van KV Mechelen en Beerschot erbij bestaat de reeks uit 18 ploegen, in plaats van 16 teams de voorbije seizoenen. Dat betekent dus dat er twee thuiswedstrijden meer zijn.

Een abonnement in de staantribunes kost volgend seizoen 144 euro. Dat is een prijsverhoging tegenover afgelopen seizoen, maar het seizoen duurt dus langer en daarnaast zijn de kosten ook voor een voetbalclub als Racing de voorbije maanden enorm gestegen.

Omgerekend betaal je met een staan-abonnement 8,47 euro per wedstrijd. Aangezien de losse tickets voor de staanplaatsen komend seizoen 11 euro zullen kosten, betekent dat dat een staan-abonnee (zo goed als) 4 thuismatchen gratis kan bekijken.

Bovendien mag je als abonnee alle oefenwedstrijden die Racing in de voorbereiding, dus in juli en augustus, op OVK speelt ook gratis bijwonen.

Een goeie zaak dus!

Dit nog: kinderen tot 16 jaar mogen gratis komen kijken naar de matchen op OVK.

Scholieren vanaf 16 jaar kunnen tot het einde van hun studententijd een staan-abonnement kopen voor 70 euro. Ze moeten hun studentenkaart voorleggen bij afhaling van hun abonnement.

Nog even meegeven dat de controles vanaf komend seizoen strenger zullen zijn. Wie een ticket koopt voor de staanplaatsen, zal enkel op de staanplaatsen terechtkunnen.

De abo-tarieven:
– staan: 144 euro
– zijtribune: 174 euro
– middentribune: 204 euro

Speciale tarieven:
– studenten (16 jaar tot einde studententijd): 70 euro
– 65+ in de zijtribune: 144 euro

Koop nu jouw abo:
klik op deze link en koop jouw abonnement op de Racing-website

Lees ook:
het programma van de oefenwedstrijden in de voorbereiding

Net zoals de vorige seizoenen worden ook weer abonnementen verkocht voor de business-seats, al dan niet gekoppeld aan lidmaatschap bij de RBC. Meer info daarover bij de RBC.