fbpx

Met een abonnement kijk je 4 matchen gratis (+ nóg goedkoper voor studenten)

Vandaag maken we de tarieven bekend voor de nieuwe abonnementen. Het is duidelijk dat een abonnee ook volgend seizoen een goeie zaak doet.

Volgend seizoen speelt Racing alweer een niveau hoger, nu in 2e amateur. Het wordt een reeks met veel (streek)derby’s en wedstrijden om naar uit te kijken.

Met de belofteteams van KV Mechelen en Beerschot erbij bestaat de reeks uit 18 ploegen, in plaats van 16 teams de voorbije seizoenen. Dat betekent dus dat er twee thuiswedstrijden meer zijn.

Een abonnement in de staantribunes kost volgend seizoen 144 euro. Dat is een prijsverhoging tegenover afgelopen seizoen, maar het seizoen duurt dus langer en daarnaast zijn de kosten ook voor een voetbalclub als Racing de voorbije maanden enorm gestegen.

Omgerekend betaal je met een staan-abonnement 8,47 euro per wedstrijd. Aangezien de losse tickets voor de staanplaatsen komend seizoen 11 euro zullen kosten, betekent dat dat een staan-abonnee (zo goed als) 4 thuismatchen gratis kan bekijken.

Een goeie zaak dus!

Dit nog: kinderen tot 16 jaar mogen gratis komen kijken naar de matchen op OVK.

Scholieren vanaf 16 jaar kunnen tot het einde van hun studententijd een staan-abonnement kopen voor 70 euro. Ze moeten hun studentenkaart voorleggen bij afhaling van hun abonnement.

Nog even meegeven dat de controles vanaf komend seizoen strenger zullen zijn. Wie een ticket koopt voor de staanplaatsen, zal enkel op de staanplaatsen terechtkunnen.

De abo-tarieven:
– staan: 144 euro
– zijtribune: 174 euro
– middentribune: 204 euro

Speciale tarieven:
– studenten (16 jaar tot einde studententijd): 70 euro
– 65+ in de zijtribune: 144 euro

De module om online een abonnement te kopen komt woensdag 8 juni online.

Net zoals de vorige seizoenen worden ook weer abonnementen verkocht voor de business-seats, al dan niet gekoppeld aan lidmaatschap bij de RBC. Meer info daarover volgt nog.