fbpx

Abonnementen

Kom straks uit jouw isolement, koop nu al een Racing-abonnement!

De verkoop van de abonnementen voor het seizoen 2020-2021 is officieel van start gegaan.

Racing speelt na de promotie vanuit 1e provinciale volgend seizoen in 3e amateur. Nu de coronamaatregelen stelselmatig versoepeld worden is het hoog tijd om onze abonnementenverkoop op te starten.

Onze slogan dit jaar is “Kom straks uit jouw isolement, koop nu al een Racing-abonnement”. Want dat iedereen naar Racing en een lekker potje voetbal snakt, daar moeten we geen tekening bij maken.

Aan onze tarieven van de abonnementen veranderen we niets: u betaalt volgend seizoen even veel (of even weinig) als vorig jaar.

Voor de staanplaatsen hanteren we een speciale formule: wie voor 1 augustus zijn abonnement koopt, betaalt slechts 100 euro. Wie na 1 augustus koopt, betaalt iets meer: 120 euro.

Dit zijn de abo-tarieven:
– staanplaatsen (voor 1/8): 100 euro
– staanplaatsen (na 1/8): 120 euro
– zijtribune 65+: 120 euro
– zijtribune: 150 euro
– middentribune: 180 euro
– business-seats (+ lidmaatschap RBC): 499 euro

U kunt uw abonnement meteen bestellen door op onderstaande link te klikken:

https://abo-2021-krcmechelen.eventsquare.co

U kiest het abonnement naar keuze, duidt aan hoeveel abonnementen u wil, drukt op “ok” en duwt onderaan op de pagina op “bestellen”.

Dan komt u op een pagina terecht waarin u uw persoonlijke gegevens invult. Die gegevens heeft de club nodig om de administratie volledig in orde te maken. De gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden. Vergeet onderaan niet aan te vinken dat u akkoord gaat met de voorwaarden en dat u ouder bent dan 18 jaar.

Druk op “verder naar betaling”. Op de pagina geeft u aan hoe u wil betalen en dan drukt u onderaan een laatste keer op “betalen” en voert u de betaling effectief uit. Als alles goed verlopen is, krijgt u van ons een bevestigingsmail.

Ter info:

1- met de drukker leggen we momenteel de laatste hand aan het ontwerp van het abonnement. We borduren verder op het design van vorig jaar, maar proberen ditmaal uit te pakken met een ander, handiger formaat! Meer nieuws daarover de komende dagen.

2- de afhaling van de abonnementen zal in de zomermaanden op Racing zelf gebeuren, zodra de omstandigheden het toelaten.