Bied nu op het shirt van Wout Kerckhofs!

We beginnen aan onze 5e veiling van truitjes, ten voordele van de Racing-jeugdwerking.

Dezer dagen veilen we op Facebook de shirts van 5 spelers van onze 1e ploeg. Het gaat om de truitjes van Kurt Weuts, Dean Doncos, Gregory Carrez, Thomas Weydisch en Wout Kerckhofs.

De eerste 4 zijn al over onze virtuele toonbank gegaan, met groot succes! Nu is het de beurt aan het shirt van Wout Kerckhofs.

Het startbedrag is 50 euro, het opbod verloopt per (minstens) 5 euro. Het eerste bod bod bedraagt dus 55 euro, de volgende die biedt doet dat met 60 euro, die erna met 65 euro, enzovoort: telkens 5 euro meer per bod, minstens.

De veiling loopt tot zondag 10 mei 20u. We gaan ervan uit dat alle biedingen op de Facebook-pagina van KRC Mechelen op een deftige en eerlijke manier gebeuren.

Dat wil zeggen: als u biedt en uiteindelijk het shirt zou winnen, dat u het shirt dan ook effectief betaalt/koopt. De club zal de winnaar persoonlijk contacteren en de gegevens overmaken hoe het bedrag moet overgeschreven worden.

We nemen dit initiatief om onze jeugdwerking te helpen in haar graduele uitbouw en evolutie. Als we onze ambities met onze jeugd willen waarmaken gaan daar heel wat investeringen mee gepaard. Deze online-veiling is één van de vele stapjes die we zetten om geld in het jeugd-bakje te krijgen.