Bert Tuteleers: “Eerste woord dat in me opkomt is “fier””

Bert Tuteleers is vereerd dat hij verkozen is tot beste linkse centrale verdediger van de voorbije tien jaar.

In onze 3e poll won Bert overtuigend, voor Michaël Seminck en Daan Vaesen.

“Het eerste dat in me opkomt na deze verkiezing is het woord “fier”. Als je ziet welke spelers voor Racing gespeeld hebben, is dit iets om écht trots op te zijn. Ik wil iedereen bedanken die op mij gestemd heeft”, reageert Bert in een filmpje.

“Ik denk dan ook graag aan mijn tijd op Racing terug. Het hoogtepunt? Ik kan het niet bij eentje houden, want het waren er heel veel in die 5 schitterende jaren.”

“De promotie van 4e naar 3e klasse was een hoogtepunt, net zoals die van 3e naar 2e klasse. Twee titels: onvergetelijk. Ons bekeravontuur op RC Genk en Anderlecht was ook fantastisch.”

“Ik houd alleen maar leuke herinneringen over aan Racing, zowel op als naast het veld, want op Racing is er altijd wel iets te beleven.”

Bert speelde van 2005 tot 2015 voor groen-wit. Hij maakte het beruchte seizoen in 2e klasse mee, toen Racing door een groot gebrek aan geld plots door een diep dal ging.

“Na mijn Racing-tijd heb ik bij Duffel en Leopoldsburg gespeeld, en nu speel ik al twee jaar in Nijlen. We hebben afgelopen seizoen in 1e provinciale tegen Racing gespeeld. Dat was heel plezant, want ik heb veel oude bekenden teruggezien.”

“Ik wens Racing veel succes volgend seizoen in 3e amateur. Hopelijk worden jullie daar kampioen, zodat Racing snel naar 2e amateur kan!”

Bedankt voor de toffe reactie, Bert, en veel succes nog in jouw carrière!

Het filmpje met Bert Tuteleers: