Weer een nieuwe sponsor op Racing: welkom, Kameleon Renovaties!

Het sponsorbestand van Racing breidt gestaag uit. Met Kameleon Renovaties begroeten we een nieuwe sponsor in het pakket “gruun”.

Sponsors zijn er op Racing in alle maten en gewichten. Kameleon Renovaties is de nieuwste partner in het segment “gruun”. Klik hier om alle sponsors te bekijken op onze sponsorpagina.

Kris Adriaenssens, al ruim 20 jaar supporter van Racing, is de zaakvoerder van Kameleon Renovaties, gevestigd in Aartselaar.

Kris, wat doe je met Kameleon Renovaties?

“Ik heb een 1-manszaak en ben gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken. Door samen te werken met andere firma’s ben ik veel betrokken bij totaalrenovaties en grote werven.”

“Maar net zo goed doe ik badkamerrenovaties, zorg ik voor verlichtingsadvies en werk ik voor particulieren.”

“Een correcte prijs, een goeie service en advies op maat zijn mijn devies. Zo ga ik elke keer weer voor de beste kwaliteit.”

Hoe ben je op Racing beland?

“Ik kom kijken sinds mijn 9 of 10 jaar. Vanaf het jaar 2000. Racing speelde toen in 3e klasse, het was de periode ook waarin de derby’s in de competitie tegen KV Mechelen plaatsvonden.”

“Ik ben via mijn schoonbroer fan van Racing geworden. Hij nam me mee en ik was meteen verkocht. Sindsdien probeer ik alle thuiswedstrijden bij te wonen, al is dat niet altijd mogelijk door bezigheden met het werk of mijn gezin.”

Als supporter ben je nu ook sponsor geworden. Hoe is dat verlopen?

“Ik koop elk jaar een abonnement, omdat elke voetbalclub ook van de kleinere bedragen leeft. Maar nu dacht ik: ik drijf dat wat op en word sponsor.”

“Dat levert een beetje reclame op, wat van pas kan komen omdat ik ook veel in de regio Mechelen werk. En vooral doe ik het ook omdat alle kleine beetjes helpen om Racing als club weer te doen groeien.”

Wat vond je van de match tegen Tongeren zaterdag?

“Ik heb een sterk Tongeren en een sterk Racing gezien. Ik was ontgoocheld na de nederlaag, een gelijkspel was billijker geweest.”

“Zoals de coach na de wedstrijd op de website zei: misschien zijn we op het einde wat te naïef geweest en hadden we het spel op het einde wat moeten “blokkeren”.”

“Het was in elk geval een echte spektakelwedstrijd. Dat belooft voor de komende weken en maanden, want ik kijk er naar uit om tegen KV Mechelen, Beerschot, Lierse en Berchem te kunnen spelen, in de competitie en de beker.”

“Zo makkelijk als vorig seizoen zullen we niet door de competitie razen, want het niveau ligt nu een pak hoger, maar als we ons zo snel mogelijk kunnen redden en dan eventueel in de top 8 eindigen, dan zou ik heel tevreden zijn.”

Dat is gesproken, Kris. Bedankt voor de sponsoring!

Meer info over de firma van Kris:
bezoek de website van Kameleon Renovaties
– contacteer Kris op 0499 30 77 52 of kris@kameleon-renovaties.be 

Wil jij ook sponsor van Racing worden? Dat kan.

Contacteer onze commerciële verantwoordelijke Adriano Currenti met een vrijblijvend mailtje (adriano.currenti@racingmechelen.be) en bespreek met hem alle mogelijkheden.

Voor elke sponsor, groot en wat kleiner, is er een interessant pakket voorhanden.