De Racing-sprokkels: match tegen Lille is in Gierle, haal/koop deze week een abo + Racing-Cappellen

In een nieuwe editie van de Racing-sprokkels delen we enkele praktische afspraken mee.

Abonnement

Er zijn heel wat abonnees die hun abonnement nog moeten afhalen. Dat kan woensdag- en donderdagavond in het chalet, telkens van 19u tot 21 uur.

Wie een abonnement wil kopen, kan dat op dezelfde tijdstippen.

Met een abonnement doe je zelfs nu – nu de eerste thuismatch tegen Tongeren al gespeeld is – financieel nog altijd voordeel.

De abo-tarieven:
– staan: 144 euro
– zijtribune: 174 euro
– middentribune: 204 euro

Speciale tarieven:
– studenten (16 jaar tot einde studententijd): 70 euro
– 65+ in de zijtribune: 144 euro

Kinderen jonger dan 16 jaar mogen gratis binnen op de thuiswedstrijden van Racing. Studenten vanaf 16 jaar kunnen een goedkoop abonnement kopen voor 70 euro. Je moet dan wel jouw studentenkaart kunnen voorleggen bij afhaling van het abonnement.

Match tegen Lille in Gierle

Zaterdag speelt Racing zijn tweede competitiewedstrijd. Lille, samen met Racing één van de nieuwkomers in 2e amateur, is de tegenstander.

De match vindt NIET plaats in het stadion waar Lille onze ploeg de voorbije jaren ontving. Wél op de Poeyelheide, in Gierle (Lille).

Er wordt aangereden om op de E34 de afrit Herentals-Lille te nemen, vanwege de kermis in Gierle. Er zullen speciale borden gezet worden om de weg te wijzen.

De wedstrijd gaat zaterdag al van start om 18 uur. De supporters van Lille en Racing zullen van elkaar gescheiden worden.

Racing-Cappellen op 28/9

Omdat Racing in het weekend van 24 september zijn match in de Croky Cup op Lierse Kempenzonen speelt, wordt de competitiewedstrijd tegen Cappellen enkele dag verschoven.

Zo vindt Racing-Cappellen nu plaats op woensdag 28 september, aftrap 20 uur.

Over Lierse Kempenzonen-Racing hebben we van Lierse nog geen info ontvangen over de ticketverkoop. Zodra dit wel gebeurt, delen we die informatie met jullie uiteraard meteen op onze website.

Lees ook:
nieuwe sponsor op Racing: Kameleon Renovaties