Uitvaarten Perdieus schenkt de matchbal tegen Termien

Naar goede gewoonte knoopt Racing ook dit seizoen aan met de traditie van de “matchbal”.

Voor de 2e thuismatch, zaterdagavond tegen Eendracht Termien, schenkt Uitvaarten Perdieus de wedstrijdbal.

Ook voor zaakvoerder Stijn Perdieus is dit een moment dat hij elk jaar koestert in zijn drukke agenda.

“Elk seizoen kom ik een keer eten op Racing, met mijn personeel en/of vrienden. Ik vind dat interessanter dan een reclamebord hangen aan het veld. Met zo’n etentje steun ik de club ook en dan doe ik er meteen ook de sponsoring van de matchbal bij.”

Vorig seizoen viel de schenking van de matchbal van Stijn toevallig samen met het herdenkingsmoment voor de toen pas gestorven Jef Verbruggen, de jeugdsecretaris van Racing.

“Dat was een speciaal moment en natuurlijk niet zo aangenaam. Het was heel pakkend, ook omdat ik Jef persoonlijk kende. Met Jef heb ik wel eens een pintje gedronken, zijn overlijden kwam voor iedereen heel onverwacht.”

Stijn verzorgde de begrafenis van Jef, zoals hij dat intussen voor al zoveel Mechelaars gedaan heeft, en nog zal doen. Sinds kort voegde hij een extra dimensie aan een uitvaart toe.

“We zijn in het voorjaar van 2020 begonnen met een uitvaart met paard en koets”, zegt Stijn. “Zo willen we van een begrafenis voor de nabestaanden een échte blijvende herinnering maken.”

“We merken dat daar steeds meer interesse voor is. Tegenwoordig rijden we 2 keer per week voor zo’n begrafenis uit.”

“Een begrafenis is altijd een emotionele gebeurtenis, maar kan ook heel mooi zijn voor de nabestaanden. We merken dat een uitvaart met paard en koets dikwijls op die manier ook ervaren wordt, zeker door bijvoorbeeld de kleinkinderen van de overledene.”

Bedankt, Stijn, voor de schenking van de matchbal!
Geniet van een avondje Racing morgen.

Nuttige link:
de website van Uitvaarten Perdieus

Wil u ook een matchbal sponsoren?
Neem contact op met Adriano Currenti van onze commerciële cel, met een mailtje naar adriano.currenti@racingmechelen.be.

Paard en koets van Uitvaarten Perdieus: