Tamara maakt het chalet klaar voor het Halloween-feestje van zaterdagnacht

Het is weer die tijd van het jaar: Halloween. Ook al valt Halloween pas op 31 oktober, nu zaterdag kun je in het chalet al een stevig en vooral griezelig tof feestje bouwen.

Zaterdagavond speelt Racing thuis tegen Pepingen-Halle, een belangrijke match met het oog op de positie van Racing in de top 6. Een overwinning houdt Racing minstens op de 6e plaats en wie weet zit er dan weer een sprongetje in als de concurrentie een steekje zou laten vallen.

Wat er ook van zij: na de wedstrijd zal er gefeest worden. Daar zal Tamara Lambrechts voor zorgen. Tamara baat sinds 1 oktober het chalet uit, als opvolgster van Jurgen voor wie de combinatie van het chalet met zijn privé-leven te zwaar geworden was.

“Ik ben er op 1 oktober vol enthousiasme ingevlogen en zet het mooie werk dat Jurgen in het chalet verricht had gewoon voort”, zegt Tamara, die gepokt en gemazeld is in de horeca.

“Ik had een tijdje geleden al lachend eens tegen Jurgen gezegd dat ik de uitbating van het chalet van hem zou overnemen als hij zou stoppen en dat gebeurde vroeger dan verwacht. Dus heb ik niet getwijfeld en heb ik na een gesprek met het clubbestuur de uitbating van Jurgen overgenomen.”

“Ik kwam Jurgen in de weekends al helpen in het chalet, dus weet ik waar ik aan begonnen ben. Al had ik sowieso al veel ervaring. Het horecaleven zit in het bloed van mijn familie. Ik ben opgegroeid in de zaak van mijn grootouders in het centrum van Mechelen. Mijn mama en mijn tante zijn ook altijd zelfstandige geweest.”

“Zelf heb ik een beetje vanalles gedaan in de horeca, omdat ik dat allemaal graag doe. Dat gaat van werken in een broodjesbar tot het betere restaurant.”

Verse soep en croques uit het vuistje

Tamara is Racing-supporter in hart en nieren. “Door mijn onregelmatige werkuren was het in het verleden voor mij niet altijd mogelijk om alle matchen te bekijken, maar ik heb er toch wel wat gezien in mijn leven”, zegt ze.

“Ik bewaar geweldige herinneringen aan de bekermatch op Racing Genk, die we met 0-1 wonnen. De max, in dat grote stadion. Als je zoiets met je vrienden kunt beleven, dan is dat gewoon heel mooi.”

“Ik heb veel vrienden op Racing rondlopen en hun reacties op het nieuws dat ik de uitbating zou overnemen waren allemaal positief. Ik wil het hier, net als Jurgen deed, echt laten leven. Ook buiten de wedstrijddagen van de eerste ploeg.”

“Zo gaan we geregeld een feestje organiseren. Nu zaterdag is het eerste: de Halloween-party. Het feestje begint om 23u en eindigt om 2u. Er zal een DJ zijn en we geven een waardebon van de fanshop weg aan wie het mooiste verkleed is.”

“Eind november houden we een Sinterklaas-feest. Tijdens het WK voetbal, in november en december, wil ik ook iets organiseren. Daar zijn we momenteel nog over aan het nadenken. En dan volgt in december een kerstmarktje.”

“Iedereen is dus van harte welkom. De drankkaart is ongewijzigd en heb ik aangevuld met verse soep en een croque uit het vuistje. De soep is een succes, die is ook te koop tijdens de matchen van de eerste ploeg. In de toekomst wil ik het aanbod snacks nog wat uitbreiden.”

Veel succes met het chalet, Tamara, en tot heel snel in het chalet!

Lees ook:
Racing speelt zaterdag tegen Pepingen-Halle, koop nu jouw ticket al online
schrijf je in voor de buscombi naar Sporting Hasselt