Nog enkele dagen om je in te schrijven voor Sporting Hasselt-Racing

Racing speelt komende zaterdag op het veld van Sporting Hasselt. De ordediensten beschouwen deze match als een risicowedstrijd en leggen een buscombi op.

Na 8 wedstrijden staat Sporting Hasselt 1e in het klassement met 20 punten. Racing bekleedt de 8e positie met 11 punten.

Het onderlinge duel op zaterdag 29 oktober is een risicowedstrijd mét buscombi, te vergelijken met de bekermatch op Lierse Kempenzonen.

Dat wil zeggen dat Racing-supporters alleen met een supportersbus naar de match in Hasselt mogen en dat daar een inkomticket (van 10 euro) aan vasthangt. Bij inschrijving moet je jouw naam, voornaam en rijksregisternummer doorgeven.

Supportersclub Adegem legt een bus in vanuit café Citadel. Leden betalen 12 euro, niet-leden 15 euro. De bus vertrekt rond 17u45 aan de Citadel.

Inschrijven kan met een mailtje naar dedecker.marleen@gmail.com of een telefoontje naar Marleen op 0479/83.00.37.

Ook supportersclub Mechelen-Noord legt een bus in. Die bus vertrekt vanuit het Racing-chalet. Inschrijven doe je ook in het chalet. Het chalet is vanaf woensdag weer open. Tussen 17u en 19u30 kan je er terecht om je in te schrijven voor Hasselt.

Zowel voor de inschrijving van de bus van Adegem als die van Mechelen-Noord geldt een deadline: donderdag 27/10 om 12u wordt alles afgesloten.