Racing wint oefenwedstrijd op GR Katelijne

Racing speelde vanavond zijn eerste wedstrijd ter voorbereiding van het nieuwe seizoen op GR Katelijne en won deze makkelijk met 0-4.

Het openingsdoelpunt werd na 5 minuten op penalty gescoord door Carrez. In de 17de minuut verdubbelde Ugoh de voorsprong. Racing domineerde tijdens de eerste helft maar veel kansen kon het niet creëren.

Net na de hervatting kon Knollenburg de 0-3 optekenen. Nadien verwaterde de wedstrijd, de bezoekers behielden het overwicht maar veel doelgevaar leverde dat niet op. Met nog 10 minuten speeltijd legde Kerckhofs de 0-4 eindstand vast.

Dit weekend volgt een stage in Heemskerk en volgende week woensdagavond ontvangt groen-wit de beloften van OHL op OVK in een volgende oefenpartij.

Racing speelde met:

Eerste helft: Goossens, De Paepe, Van Gestel, Chtear, Hmouda, Heyvaert, Ugoh, Spaenhoven, Carrez, El Lamzi en Mrani

Tweede helft: Knipping, Knollenburg, Benhamou, Versteeven, El Habri, Van Der Brempt, Kerckhofs, Laureys, Polizzi, Ouchen en Ben Azrak (70’ Boutzoukhani)