Schrijf je nu in voor de quiz “120 jaar Racing Mechelen”

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus 2024 vieren we op OVK 120 jaar Racing Mechelen.

Op vrijdagavond zetten we het feestweekend in met een plezante quiz over onze club, Racing Mechelen.

Met álleen maar vragen over Racing, van 1904 tot 2024.

We zullen al enkele thema’s vrijgeven: Racing in eerste klasse, Racing in de beker, Racing sinds 1923 op OVK, iconen van Racing…

Een beetje studeren (bijvoorbeeld in de gedenkboeken van 1929, 1987 en 2004) is niet verboden, al willen we het voor iedereen leuk maken en er geen al te moeilijke quiz van maken.

De presentatie van de quiz is in handen van Rudi De Mets, een Racinger pur sang en ook bekend als de plezantste stadsgids van Mechelen.

De quiz zal plaatsvinden in een tent die tussen de hoofdtribune en het kunstgrasveld komt te staan.

Er zal plaats zijn voor 40 tot max 50 tafels, van telkens 4 personen. Het inschrijvingsgeld bedraagt, symbolisch, 24 euro.

Een quiz zonder prijzentafel is uiteraard geen quiz. Voor de winnende tafel zullen 4 staan-abonnementen klaarliggen. Ook voor de andere teams zullen er – uiteraard – mooie prijzen te vinden zijn.

Meedoen is dus de boodschap!

Inschrijven en betalen kan je via deze link.

Opgelet: bij de inschrijving moet je meteen betalen, anders is de inschrijving niet geldig.

Ter info: op zaterdag organiseren we op OVK (onder meer) een open training van de 1e ploeg, een spelersvoorstelling, een voorstelling van onze jeugdwerking, de Racing Spelen (met voetbalspellen), een supporters-barbecue en een feestje ’s avonds met de nodige muziek. Op zondag is er dan de eerste match in de beker voor onze 1e ploeg. Een écht Racing-weekend dus om nu al met rood in je agenda te zetten!

Trentels
Trentels