Racing-vrijwilliger en -supporter Denise Cornelis is overleden

We moeten nog maar eens zeer droevig nieuws melden: zaterdagochtend is Denise Cornelis gestorven.

Iedereen die op Racing komt, kent Denise. Denise is immers jarenlang actief geweest als vrijwilliger.

De laatste jaren baatte Denise, samen met haar man Ronny, het chalet uit. Ze deden dat gratis en voor niets. Het waren lange dagen en korte nachten. Maar voor Racing deed ze dat, altijd met veel plezier.

Nog maar enkele weken geleden klopten Denise en Ronny samen hun laatste shift in het chalet. Ze droegen hun taak over en zouden voortaan samen wat meer van de wedstrijden op Racing gaan genieten.

Denise regelde op Racing ook heel veel achter de schermen. Zo deed ze bestellingen bij allerlei leveranciers, zorgde ze ervoor dat er tijdens de rust van de matchen van de eerste ploeg in de bestuurskamer een gezellige receptie was, fungeerde ze in het bestuur en was ze altijd standby om mensen op de club te ontvangen en helpen als dat nodig was.

Denise was een heel sterke kracht. Maar donderdag ging haar gezondheid achteruit en werd ze opgenomen in het ziekenhuis. Daar is ze zaterdagochtend op haar 67e overleden.

We wensen Ronny en de familie van Denise heel veel sterkte bij dit verlies. Voor de match tegen Pelt zal er een minuut stilte gehouden worden ter nagedachtenis van Denise.

Ronny en Denise enkele weken geleden in het chalet:

De rouwbrief: