Racing-sprokkels: waar kun je zaterdag tijdens de match iets drinken?

Naar wekelijkse gewoonte bundelen we in de Racing-sprokkels enkele kortere, maar zeker niet onbelangrijke berichten.

De eerste ploeg speelt zaterdag thuis tegen Sint-Lenaarts. De aftrap is, zoals eerder al gemeld, om 19 uur. Dus niet om 20 uur, zoals gewoonlijk.

Wie komt kijken, moet zijn Covid Safe Ticket laten scannen én zijn/haar identiteitskaart tonen. Je moet de hele match jouw mondmasker dragen, tenzij je iets drinkt/eet.

Supporters kunnen zowel binnen als buiten hun drankje nuttigen. Binnen moet dat zittend gebeuren, aan tafels van maximaal 6 mensen. Er mag niet staand gedronken worden.

In de lounge (1e verdieping) en het restaurant (2e verdieping) kan er dus ook alleen zittend geconsumeerd worden. In die twee ruimtes word je – ook na de wedstrijd – aan tafel bediend.

Buiten drinken mag ook. Er zal, zoals tijdens de vorige thuismatch, een buitentoog staan, rechts van het chalet, vlak bij het secretariaat. Ook in de tribunes mag je iets drinken, zowel in de staan- als de zittribune.

Wie op voorhand een ticket voor de match wil kopen, kan dat vanaf nu.

Klik op deze link en kom terecht op onze ticket-module.

Als je jouw kaartje online koopt, dan krijg je korting. Omdat je de rij aan de kassa minder lang maakt.

De beloften hebben de 2de thuiswedstrijd op een rij gewonnen. Houtvenne ging maandagavond op OVK met 2-1 voor de bijl.

Twee gedreven teams stonden tegen elkaar. Er waren aan beide kanten kansen, maar de bal ging er in de eerste helft niet in.

Na de rust toonde Racing zich de betere. Senne Hermans opende de score in minuut 69: 1-0.

Toen Dean Alaers even naar de kant moest voor verzorging scoorde Houtvenne de gelijkmaker.

Maar een minuut later kwam Racing opnieuw op voorsprong, ditmaal via Ilias Van Nuffel. Die 2-1 hielden onze jongens netjes vast.