Racing-sprokkels: vanavond ticketverkoop, zondag match-lunch en Sinterklaasfeest

Zondag speelt Racing een thuiswedstrijd tegen Turnhout. In de aanloop naar dat duel vind je hier enkele interessante berichtjes.

Geniet van een lekkere lunch zondagmiddag

Zoals voor elke thuismatch organiseert de club een wedstrijdetentje. Aangezien de wedstrijd tegen Turnhout zondag om 14u van start gaat, beginnen we er al om 11.30u aan.

Om 11.30u ontvangen de toppers van de Racing Business Club jullie op de tweede verdieping in het restaurant met een aperitiefje en amuses.

Vanaf 12u wordt dit menu geserveerd:
– oosters buikspek
– blanquette de veau met kasteelaardappeltjes en fijne groentjes
– crème brûlée en koffie of thee

Leden van de RBC betalen 60 euro, niet-leden 65 euro.

Reserveren is verplicht en doe je bij:
– Catherine Boeykens (0475 98 88 46)
– of Sheila Schuermans (0476 70 69 74)
– of met een mailtje naar rbc@racingmechelen.be
– of (bij voorkeur) rechtstreeks in dit online-reservatie-formulier

Wie een ticket nodig heeft voor de match, vermeld dat bij de reservatie. Hetzelfde geldt voor wie een parkeerplaats nodig heeft. Je hebt tijd tot donderdagavond om te reserveren.

Woensdagavond fysieke ticketverkoop tegen Turnhout

De wedstrijd van zondag is een risicomatch. Dat wil zeggen dat er op de dag van de match geen tickets mogen verkocht worden. De loketten moeten gesloten blijven.

Laat je daar niet door tegenhouden en koop online jouw ticket op deze website. Dat kan door hier te klikken, je komt rechtstreeks terecht in onze digitale ticketshop. Zondag om 11u wordt de digitale ticketverkoop afgesloten.

Wie fysiek een kaartje wil kopen, kan dat vanavond in het chalet tussen 19u en 21u. Ook zaterdagnamiddag tussen 14u en 16u is er in het chalet nog een fysieke ticketverkoop.

De Sint komt naar het chalet

Sinterklaas is bijna weer in het land. Natuurlijk laat de goedheiligman Racing niet links liggen.

Samen met zijn prettig gestoorde pieten komt de Sint op zondag 27 november langs in het chalet.

Alle kindjes zijn welkom. Papa’s en mama’s moeten hun kind(eren) wel inschrijven bij chalet-uitbater Tamara Lambrechts. Voor 8 euro per kind krijg je een pannenkoek met frisdrank, een klein cadeautje en de nodige animatie er bovenop.

Inschrijven doe je deze week bij Tamara, op woensdagavond, donderdagavond en vrijdagavond in het chalet, of via haar Facebook-pagina.

Zeker doen!

Schrijf je in voor het mosselweekend

Intussen lopen ook de inschrijvingen voor het Racing-mosselweekend goed binnen.

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november serveren we in ons restaurant lekkere mosselen. Voor de symbolische prijs van 24 euro krijg je een portie mosselen met frietjes en een dessertje.

Stoofvlees met frietjes (en dessertje) kost 15 euro. Een curryworst met frietjes heb je al voor 9 euro.

Op vrijdag zijn er 2 tijdslots, op zaterdag 3. Je kan online reserveren en betalen in een eenvoudige applicatie (klik hier).

Je kan ook een mailtje sturen om je in te schrijven naar mosselen@racingmechelen.be. Vermeld wat je wil eten, wanneer (vrijdag of zaterdag + het tijdslot) en jouw naam + telefoonnummer.

Zeker doen: lekker, niet duur en je steunt er de club mee!

Lees ook:
Gregory Carrez verlengt zijn contract bij Racing met twee jaar