CTD Taxi sponsort de matchbal tegen Turnhout

De matchbal zondag wordt gesponsord door Comfortdrive Taxi. Het is al enkele jaren op een rij dat CTD Taxi op deze manier onze club steunt.

Comfortdrive Taxi, afgekort CTD Taxi, is een gevestigde waarde in de Mechelse taxi-sector. Kwaliteit, veiligheid, vriendelijkheid en goed opgeleide chauffeurs staan centraal bij CTD.

Als je een taxi neemt bij CTD, dan kom je terecht in de nieuwste en comfortabelste automodellen. Maar minstens even belangrijk is dat je snel en rechtstreeks op je bestemming komt. Ook daar staat CTD Taxi garant voor.

CTD Taxi is 24 uur per dag en 7 dagen op 7 bereikbaar. Voor een klassieke rit, maar ook voor bijvoorbeeld luchthavenvervoer, shuttlediensten en alle vormen van zakenvervoer. Voor individuen en voor grote groepen.

Geen onaangename betalings-verrassingen bij CTD Taxi, want alle tarieven vind je duidelijk uitgelegd op hun website. Je kunt jouw taxi telefonisch, maar ook online reserveren.

We bedanken CTD Taxi voor de sponsoring van de matchbal tegen Turnhout.

Klik hier en bezoek de website van Comfortdrive Taxi.

Wil jij dit seizoen ook een matchbal sponsoren? Dat kan! Stuur een mail naar onze commercieel verantwoordelijke Adriano Currenti: adriano.currenti@racingmechelen.be.

Lees ook:
de loketten moeten zondag dicht blijven, koop jouw ticket nu online in onze ticketshop

De homepage van CTD Taxi: