Racing slikt zware nederlaag na totale offday

Racing heeft een 2-6-nederlaag geleden tegen Termien. Groen-wit blijft daardoor na 3 matchen achter met 3 op 9.

In de tweede thuiswedstrijd van het seizoen gaf Racing alleen in de eerste 10 minuten de indruk een vuist te kunnen maken.

Maar een vreemd doelpunt na 12 minuten sneed onze jongens de adem af: doelman Smet werd verschalkt door een verre bal, 0-1.

Racing werd gedegradeerd tot de speelbal van Termien en slikte voor de rust nog 3 doelpunten.

Een kwartier voor tijd zette Heyvaert een penalty om na een fout op Weuts, maar elk greintje hoop – hoe klein ook – werd meteen de kop ingedrukt door een nieuwe treffer van Termien.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd op 2-6. De toeschouwers reageerden zwaar teleurgesteld en trakteerden de spelers van Termien op een applaus.

Doelpunten: 12′ Jeunen 0-1, 21′ Jeunen 0-2, 24′ Voorn 0-3, 28′ Jeunen 0-4, 75′ Heyvaert 1-4, 77′ Voorn 1-5, 85′ Kroonen 1-6, 87′ Van der Zyp 2-6

Racing speelde met: Smet, B.Kerckhofs (67′ Eyeson), De Paepe, Van der Zyp, Van Delm (63′ Van Nuffel), Hmouda, Heyvaert, Van der Brempt, Carrez, Doncos, Weuts