Racing neemt vlot afstand van GR Katelijne

Zaterdag namiddag speelde Racing een oefenwedstrijd tegen GR Katelijne, dat weinig weerwerk kon bieden en met overtuigende forfaitcijfers werd verslagen.

Het eerste doelpunt viel reeds na 4’, na wat geharrewar voor het Katelijnse doel belandde de bal via Versteeven uiteindelijk in doel.

Een kwartiertje verder kende de ref Racing een penalty toe na een discutabele tussenkomst op de rand van de 16, Carrez zette zich achter de bal en plaatste de bal beheerst in doel.

Op het halfuur kon Mayanga een aanvalsactie succesvol afronden, de 0-3 stond op het scorebord, meteen ook de ruststand.

Na de pauze kende een doelpoging van Walen De Keyser jammer geen goede afloop, de bal kwam op de deklat terecht. Schaessens had nadien wel succes, zijn knap schot verschalkte de Katelijnse goalie en de 0-4 was een feit.

Een kopbal van Mdaouchi trof nadien nog de deklat en op een haar miste Walen De Keyser nog de 0-5.

Een goed geplaatst schot van Mrani werd in extremis door de doelman nog van onder de deklat gehaald. Het was voor Katelijne echter uitstel van executie want even later kende een poging van Mrani wel succes en werd het uiteindelijk toch nog 0-5.

In de eerste helft speelden:
Smet, Knollenburg, Van Steenwinkel, Versteeven, Mayanga, Heyvaert, Van Der Brempt, Kerckhofs, Spaenhoven, Carrez en Akarom.

Kwamen in actie gedurende de tweede helft:
Goossens, Hmouda, Ventôse, De Paepe, Guldix, Walen De Keyser, Laureys, El Lamzi, Schaessens, Mrani en Mdaouchi.

Bekijk hier de doelpunten:

Woensdagavond ontvangt Racing KFC Meise in het Oscar Vankesbeeckstadion, aftrap om 19u30.