Racing moet zich tevreden stellen met een puntendeling (+video)

Na de negen op negen uit de voorgaande drie wedstrijden trok Racing met vertrouwen naar Berlaar-Heikant.

Na een kort oponthoud omwille van een gat in het doelnet kon de wedstrijd van start gaan. Racing nam het initiatief maar dat leverde niet direct doelgevaar op. In de 20ste minuut zette Bram Kerckhofs door langs de zijlijn en bediende knap Weuts die de bal hard in doel trapte.

Zeven minuten later kregen we een identiek scenario maar ditmaal kon de thuisgoalie een doelpunt verhinderen. Racing domineerde de partij maar kende pech bij de afwerking waardoor we maar met een surplus van één doelpunt de rust ingingen.

Net na de hervatting kende Carrez pech wanneer zijn doelpoging op de doelpaal belandde. Even later kwam de thuisploeg gevaarlijk opzetten maar Bielen kon met een mooie redding een tegendoelpunt verhinderen. Het was slechts uitstel van executie want amper vijf minuten later was het bij de tweede poging van Heikant dan toch raak, een voorzet waaide over de Racing-verdediging en belandde aan de tweede paal in doel.

Op het einde kregen Weuts en Carrez nog de kans op de 1-2 maar de bal wou er maar niet in, zo eindigde deze partij op een 1-1 gelijkspel.

Racing speelde met: Bielen, De Paepe, Van Der Zyp, Guldix (75’ Put), Doncos (79’ Van Nuffel), Hmouda, Heyvaert (62’ Van Der Brempt), Weuts, Wout Kerckhofs, Bram Kerckhofs en Carrez.

Doelpunt: 19’ Weuts

Gele kaart: 70’ Hmouda