Racing Ladies onderuit na sterke eerste helft

Vandaag trokken onze Racing Ladies richting Kampenhout, op zoek naar hun tweede overwinning van het seizoen.

Al vroeg in de partij kon Janssens een bal hard tegen de netten knallen tijdens een scrimmage in de zestien. Racing dicteerde na het eerste doelpunt verder het spel en kon een aantal keer gevaarlijk uitbreken.

Op het kwartier kon Aerts schieten vanuit de tweede lijn waarna Janssens ei zo na kon afwerken. Vlak erna kon Kampenhout op een paar snedige counters het vuur aan de schenen leggen van de Racing-defensie maar onder leiding van Smet stond deze stevig te verdedigen!

Halverwege de eerste speelhelft ontstond er er een mooie actie, opgezet tussen Van Staeyen en Janssens. De Kampenhoutse goalie kon de bal echter nog net van de lijn redden. Net voor de rust en onverwacht kon Kampenhout de 1-1 binnenprikken op een corner.

De tweede helft was het al Kampenhout dat de klok sloeg. De 2-1 en 3-1 volgden vrij snel op elkaar waardoor Racing een immense mentale tik kreeg.

Even voor tijd kon Kampenhout de 4-1 binnentikken na een mooie actie.