fbpx

Racing laat in extremis 2 punten liggen

Racing is in een topper van speeldag 6 niet voorbij Nijlen geraakt. In de allerlaatste minuten gaf Racing een zekere overwinning uit handen.

Racing nam van bij het begin het initiatief, maar het waren de bezoekers die rond de 20ste minuut op voorsprong kwamen. Enkele ogenblikken later kon Weuts de bordjes terug in evenwicht brengen. In de 30’ kreeg groen-wit een penalty toegewezen, Carrez zette zich achter de bal maar besloot op de doelpaal.

Tien minuten na de pauze was er een prachtige aanval van de thuisploeg, Weydisch leverde een knappe assist af voor Weuts die de 2-1 scoorde. Met nog een kleine 10’ te spelen moesten de bezoekers met zijn tienen verder na een tweede gele kaart voor Peeters. In de allerlaatste minuut slaagde Nijlen er alsnog in om de gelijkmaker te maken.

Een heel zuur gelijkspel na een wedstrijd waarin Racing meer verdiende.