fbpx

Racing knikkert Sint-Job met 6-0 uit de beker

Racing staat in de 3e ronde van de Croky Cup. Sint-Job werd met een 6-0-nederlaag naar huis gestuurd.

Sint-Job verweerde zich kranig, maar keek bij de rust al tegen een onoverkomelijke 3-0-achterstand aan.

Halfweg de eerste helft opende Doncos zijn rekening door de bal van dichtbij over de lijn te tikken.

Net voor het halfuur werd Hmouda in de 16 tegen de grond geduwd. De bal ging op de stip en daar had Heyvaert geen enkele moeite mee: 2-0.

Een paar minuten later stond het 3-0. Ditmaal was het Ventôse die de trekker overhaalde.

Na de rust hetzelfde spelbeeld: Racing nam het initiatief, Sint-Job moest achteruit. Eén keer konden de bezoekers uit de Antwerpse 2e provinciale Racing-doelman Bielen op de proef stellen met een kopbal.

Carrez stond nog maar net tussen de lijnen toen hij er met een lage trap net naast de paal 4-0 van maakte. De 5-0 viel meteen erna: Doncos dook de diepte in en lepelde de bal over de keeper.

Net voor het einde dropte Carrez een vrijschop in de 16 van Sint-Job en maakte De Paepe er 6-0 van.

De Racing-fans maakten er in de nok een echt feestje van en bedankten de spelers met een hoop Engelse liederen.

Doelpunten: 22′ Doncos 1-0, 27′ Heyvaert 2-0, 35′ Ventôse 3-0, 77′ Carrez 4-0, 80′ Doncos 5-0, 83′ De Paepe 6-0

Racing speelde met: Bielen, Van der Zyp, De Paepe, Wout Kerckhofs (63′ Berben), Bram Kerckhofs, Put (78′ Guldix), Robert, Heyvaert (63′ Carrez), Hmouda (78′ Van der Brempt) , Ventôse en Doncos