fbpx

Ook Sabri Hmouda blijft bij Racing: “Ik ben verliefd op de club”

Yes! Ook Sabri Hmouda trekt volgend seizoen opnieuw het Racing-plunje aan!

Sabri heeft zijn contract met onze club voor één seizoen verlengd. En of iedereen daar opgetogen over is.

“Ik ben zeer, zeer content dat ik weer een jaartje langer op Racing mag blijven”, zegt Sabri, één van de drijvende krachten in ons middenveld.

“Racing en ik, dat begint intussen een lang en heel mooi verhaal te worden. Ik heb op mijn 15e eerste contract getekend en sindsdien ben ik helemaal verliefd op de club geworden.”

“Ik heb van 2015 tot 2017 wel even in Nederland gespeeld bij Willem II, maar ik ben dan vol overtuiging teruggekeerd naar deze mooie club.”

“Ik heb met Racing mooie en slechte momenten meegemaakt: kampioen geworden, voor de beker op Genk en Anderlecht gespeeld…, maar ik heb ook gezien hoe de club veel financiële problemen gehad heeft en gedegradeerd is…”

“Nu heeft Racing eindelijk de stabiliteit gevonden die een voetbalclub nodig heeft en die Racing ook verdient. Voor mij is Racing familie.”

“Prijzen pakken”

Racing probeert zijn A-kern met het oog op volgend seizoen nog een kwalitatieve injectie te geven en de weg naar boven resoluut in te zetten.

“Ik hoop dat we volgend seizoen eerst en vooral een gezond seizoen mogen beleven en al onze sportieve ambities kunnen waarmaken”, zegt Sabri.

“Dat betekent prijzen pakken. We gaan niet te veel over een titel spreken, maar zelf wil ik natuurlijk graag kampioen worden. Dat zit in mijn winnaarsmentaliteit.”

“Ook bij mijn ploegmakkers proef ik veel ambitie: wij willen alles winnen en dan zien we wel hoe ver we daarmee geraken.”

“Ik ben trots dat ik deel kan uitmaken van dit mooie project. Ik voel in mijn keuze om voor Racing te voetballen heel veel vertrouwen van mijn familie, maar ook van ploegmaats, de supporters, de sportieve cel en het bestuur. Alles komt goed!

“Het is eigenlijk mijn ambitie om op nóg langere termijn iets voor Racing te kunnen betekenen, en dus een langduriger contract te kunnen tekenen. Maar door de coronasituatie kunnen we momenteel niet fysiek samenzitten en aangezien dit niet iets is dat je snel-snel via de telefoon kunt regelen, zullen we later wel eens samenkomen om over zo’n langer contract te spreken.”

Sabri, geweldig dat je ook volgend seizoen in groen-wit te bewonderen bent!


Deze spelers liggen onder contract voor 2021-2022:
– Bram Kerckhofs
– Wout Kerckhofs
– Ruben Smet
– Dean Doncos
– Jens De Paepe
– Yannick Put
– Gregory Carrez
– Nick Van der Zyp
– Jens Heyvaert
– Ilias Van Nuffel
– Arno Robert
– Nils Van Delm
– Jerko Guldix
– Max Van der Brempt
– Sabri Hmouda

Deze spelers verlaten de club (klik hier).