fbpx

Ook BM Vastgoed bevestigt zijn vertrouwen in Racing

BM Vastgoed zet zijn engagement met RC Mechelen voort. De vastgoedmakelaar is ook komend jaar partner met een pakket “gruun”.

BM Vastgoed is de vastgoedmakelaar (én landmeter-expert) die je kan inschakelen als je vastgoed wil kopen, verkopen, huren of verhuren.

“Investeren in vastgoed is vaak een mijlpaal in een mensenleven. Daarbij mag professionele ondersteuning niet ontbreken”, zegt BM Vastgoed.

Het team van BM Vastgoed wordt aangestuurd door Roland Peeters, een gerenommeerde vastgoedmakelaar in Mechelen met maar liefst 45 jaar ervaring. Expertise waarop iedereen kan bouwen en vertrouwen.

“BM Vastgoed kan terugblikken op een mooie geschiedenis, die terugkeert tot 1847.”

“Onze ervaring in vastgoed vloeit voort uit een technische achtergrond als landmeter-expert. Zo combineren we de deskundigheid van vastgoedmakelaar met stevige juridische en stedenbouwkundige kennis.”

BM Vastgoed is zeer actief in de ruime regio rond Mechelen, Leuven en Antwerpen. Met een kantoor in de Frederik de Merodestraat in Mechelen en eentje in de Naamsestraat in Leuven.

Nuttige link:
klik hier en bekijk de website van BM Vastgoed

Op de website van BM Vastgoed vind je alle info die je wil en moet weten: waar het bedrijf voor staat, wat het voor jou kan betekenen en je vindt er uiteraard ook een handig overzicht van vastgoed dat te koop (klik hier) en te huur (klik hier) staat.

Maar BM Vastgoed is veel meer dan klanten helpen bij kopen en verkopen. BM Vastgoed is bijvoorbeeld ook jouw partner bij opmetingen, omgevingsvergunningen en energiekeuringen.

Nuttige link:
klik hier en bekijk welke diensten BM Vastgoed nog allemaal aanbiedt

Contacteer BM Vastgoed:
– met een telefoontje: (015) 79 15 99
– met een mailtje: info@bmvastgoed.be
– neem een kijkje op de Facebook-pagina van BM Vastgoed: BM Vastgoed | Facebook

BM Vastgoed