KRC Mechelen-RVC Hoboken 3-1

Vanavond maakte Racing de perfecte seizoenstart, thuis tegen RVC Hoboken pakte het de 3 punten na een 3-1 overwinning.

Groen-wit zette de bezoekers direct onder druk, een vrije trap van Carrez belandde in de 6’ jammer genoeg tegen de paal maar een minuutje later was het dan toch raak. Doncos kopte de bal binnen en zette Racing op een 1-0 voorsprong. In de 21’ scoorde Hoboken na een snelle actie de gelijkmaker, meteen ook de ruststand.

We waren amper 5’ ver in de tweede helft wanneer De Keersmaecker de 2-1 kon optekenen. Racing ging op zoek naar een derde treffer maar moest oppassen voor de snelle tegenprikken van de bezoekers. Een kwartier voor het eindsignaal kon Weuts de verlossende 3-1 scoren. Er veranderde nadien niets meer aan de stand en de deugddoende eerste driepunter van het kersverse seizoen was aldus een feit!