KRC Mechelen-KSV Bornem 0-0

Zaterdagavond kwam KSV Bornem, de derde uit de rangschikking, op bezoek in het Oscar Vankesbeeckstadion.

De eerste kans konden we rond de tiende minuut noteren, Dondo besloot te zwak om het doelman Maes moeilijk te maken. In de 25’lanceerde Hmouda Huysmans die echter compleet naast de bal trapte. Het laatste wapenfeit van de eerste helft was voor Fontaine, zijn poging belandde pal in de armen van de bezoekende doelman.

Na 5′ in de tweede helft dook Dondo, op een voorzet van Huysmans, alleen voor doel op, zijn harde schot vloog over het Bornemse doel. Racing bleef de wedstrijd beheersen maar het leverde jammer niets op. Vijf minuten voor tijd verscheen Huysmans alleen voor doel, hij besloot vanuit een scherpe hoek naast. De laatste kans kwam er op voorzet van Luckermans die Huysmans kon bereiken, deze laatste kopte jammer genoeg pal in de handen van de Bornemse doelman.

Racing speelde een meer dan verdienstelijke partij en creëerde heel wat kansen maar de afwerking bleef achterwege en zo eindigde deze partij in een ontgoochelende brilscore.

Opstelling KRC Mechelen:
Van Bulck, Stuyck, Mariën, Bram Kerckhofs, Wout Kerckhofs, Van Dorst, Dondo (78′ Hens), Fontaine, Hmouda, Huysmans en Janssens (66′ Luckermans).

Doelpunten (KRCM):

Gele kaarten (KRCM):
52′ Stuyck
78′ Hmouda