KRC Mechelen-KFC Nijlen 0-1

Racing kon tegen Nijlen jammer genoeg de positieve lijn niet doortrekken. Het had in de tweede helft nochtans voldoende kansen gehad om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Zoals verwacht startte nieuwkomer Doncos en keerde Hmouda terug in de basiself. Gedurende de eerste helft had Racing het moeilijk in de duels, Nijlen combineerde vrij vlot en kwam rond de 20′ – bij de eerste doelkans – op voorsprong. Groen-wit was onmachtig om een vuist te maken en zo bereikten we met een 0-1 tussenstand de pauze.

Na de hervatting vlotte het beter bij de thuisploeg en er volgden ook een handvol kansen maar jammer genoeg kregen Bram Kerckhofs, Doncos en Fontaine de bal maar niet in het doel. Op basis van een betere tweede helft verdiende Racing meer maar de efficiëntie van vorige week ontbrak ditmaal.

Volgende week zaterdagavond komt leider KVK Tienen op bezoek in het OVK-stadion.