Koop nu donderdag tijdens de fandag ook jouw Racing-abonnement

De abonnementenverkoop is een goede maand geleden online van start gegaan. Nu donderdag – tijdens de fandag – kan je jouw abonnement ook fysiek kopen.

Zoals we dat de laatste jaren telkens gedaan hebben, dragen we het abonnement ook dit jaar op aan een bekende Racing-figuur.

Oscar Vankesbeeck en Rik De Saedeleer verwerkten we de voorbije jaren in ons abonnement, dit jaar is het een supporter die ons abonnement nóg meer klasse geeft.

Die supporter is Steve Van Buggenhout, beter bekend als den Bougie. Den Bougie heeft ons eind mei verlaten, maar zoals zijn familie en vrienden zeggen: “Vergeten zullen we den Bougie nooit”.

Ook bij Racing zullen we Steve nooit vergeten, daarom dragen we onze abonnementen (staan- en zitplaatsen) dit jaar aan hem op.

Den Bougie heeft de foto die we in het abonnement verwerkt hebben zélf gekozen, op een moment dat hij dat nog kon. We zijn Steve dankbaar dat hij dit met de club heeft uitgewerkt.

Racing Mechelen zal Steves vrouw en kinderen een gratis abonnement schenken.

Tijdens de fandag van nu donderdag zal je op de abo-stand ook de kans krijgen om jouw abonnement fysiek te kopen of – als je het al online bestelde – af te halen.

De abo-tarieven:
– staan: 144 euro
– zijtribune: 174 euro
– middentribune: 204 euro

Speciale tarieven:
– studenten (16 jaar tot einde studententijd): 70 euro
– 65+ in de zijtribune: 144 euro

Lees ook:
alle info over de abonnementen, en ook over de studenten-abonnementen

Klik op de foto hieronder en koop jouw abonnement online:

https://racingmechelen.be/abonnementen/

Het Racing-abonnement voor het seizoen 2022-2023: