Vandaag is de fandag: training, penalty cup en spelerspresentatie

Het is aftellen naar de start van het nieuwe seizoen. Zondag 6 augustus is een datum die je zeker in jouw agenda moet zetten.

Op zondag 6 augustus organiseert Tamara van het chalet het eerste grote evenement van 2023-2024.

De dag begint al om 10u30 met een training van de eerste ploeg. Iedereen is welkom om onze jongens te zien trainen onder de hoede van T1 Greg Vanderidt.

Om 13u volgt de Penalty-Cup voor de supporters. Iedereen die mee wil doen, kan ter plaatse (en gratis) inschrijven. De winnaar van deze cup krijgt een mooie prijs.

Om 14u zou Jaak Van Assche in het chalet officieel tot Racing-ambassadeur benoemd worden (lees hier het artikel van het ambassadeurschap), maar Jaak heeft zondagochtend ziek moeten afbellen. Die huldiging zal dus niet vandaag kunnen plaatsvinden.

Dat wil zeggen dat de voorstelling van de spelers en sportieve staf om 14u zal starten. Voorzitter François De Keersmaecker zal op dat moment ook enkele vragen over de gang van zaken in de club beantwoorden.

Na de spelersvoorstelling (en tussendoor) is er tijd om samen een glas te drinken en iets te eten (warme snacks, zoals hamburgers en braadworsten).

Ook van de partij: muziek en kinderanimatie. Er zal een springkasteel staan (in samenwerking met de Christelijke Mutualiteit – klik hier) en kinderen kunnen zich laten opmaken met supercoole glitter en glow-in-the-dark-tattoos.

Tussen 12u en 14 zal de fanshop open zijn en ook tussen 12u en 14u zal je aan ons abonnementen-standje in het chalet jouw abonnement voor 2023-2024 kunnen kopen, of afhalen (als je hier op onze website) eentje online bestelde.

Ivm de fanshop: er zijn vandaag enkele promoties. de handdoeken kosten 12 ipv 20 euro, de mokken 10 ipv 12 euro en de polo’s 25 ipv 40 euro.

Tot zo meteen!