fbpx

KFC Nijlen-KRC Mechelen 2-1

Na 20’ bracht Janssens Racing op voorsprong. In de tweede helft scoorde Nijlen twee keer en pakte zo de volle buit.

De aftrap van deze wedstrijd werd gegeven door het kersverse bruidspaar Silke Verbeeck en Racing-speler Stein Stuyck. We wensen hen bij deze proficiat en nog veel geluk samen!

Na ongeveer 10’ spelen zoefde een poging van Huysmans voorlangs het Nijlense doel. In de 20’ kon Janssens de 16 binnendringen en plaatste de bal beheerst voorbij de thuisdoelman. Op het halfuur kon Van Bulck op een vrije trap van net buiten de zestien de bal in hoekschop werken. We gingen rusten bij een krappe maar verdiende 0-1 voorsprong voor Racing.

We waren 20’ ver in de tweede helft wanneer de ref strafschop blies voor de thuisploeg voor handspel. Van Bulck pakte echter de strafschop van Peeters. In de 65’ kon Haemels dan toch de gelijkmaker scoren, amper 2’ later bracht Brouwers Nijlen op voorsprong. Racing ging nadien op zoek naar de verdiende gelijkmaker. Dat kwam er uiteindelijk jammer genoeg niet omdat de Nijlense doelman enkele keren gevat kon tussenkomen en de bezoekers ook pech kenden bij de afwerking.