Hou je van een lekker wijntje? Kom proeven/koop het bij onze sponsor House of Drinks

Een vereniging is niets zonder zijn sponsors. Racing dus ook niet. Vandaag zetten we graag House of Drinks in de kijker, een van onze nieuwe partners.

House of Drinks importeert en verdeelt kwaliteitsdrank in België/Europa. De verkoop verloopt via drankengroothandels en een eigen webshop.

Een romantisch etentje thuis? Een barbecue met familie en/of vrienden? Wie daarbij een lekker artisanaal biertje, een fantastisch glas wijn of een uitstekende tequila wil drinken, is hij House of Drinks aan het juiste adres.

Maar hoe kiest u de juiste drank uit het enorme aanbod? House of Drinks helpt u met de geschikte drank voor elke gelegenheid.

“Wij streven geen blinde alcoholconsumptie na, maar promoten kwaliteitsdranken waar een verhaal achter zit”, zegt Adriano Currenti van House of Drinks.

“Alle dranken die we importeren worden gemaakt door lokale producenten die ergens ter wereld een stukje van hun ziel in hun likeur of wijn leggen. Soms pas recent door een “coup de coeur”, soms zijn ze al generaties lang verbonden met hun “terroir”.”

“Zonder uitzondering gaat het streven naar winst hand in hand met respect voor de natuur en de grond waarvan ze leven. We kiezen dan ook bewust voor partnerships met kleine producenten die op een ecologisch verantwoorde manier werken en kwalitatieve, artisanale dranken produceren.”

Kom in het weekend naar de proeverij in hotel/kasteel Solhof

Wil je zelf eens proeven voor je iets koopt? Dat kan!

Op zaterdag 11 september om 15u en 17u én zondag 12 september om 15u organiseert House of Drinks een proeverij in hotel kasteel Solhof, in Aartselaar.

Je kunt een aantal schuimwijnen, witte, rosé en rode wijnen proeven, en ook artisanale tequila en mezcal.

Meer zelfs: op zondag zal Gérald Verstraete, producent van de “crémant de Bourgogne domaine Verstraete”, zelf aanwezig zijn om uitleg over zijn ecologische crémant te geven.

Als je tijdens de proeverij minstens 7 flessen koopt, kun je van leuke promoties genieten.

Zeker doen dus: naar de proeverij komen. Of bestel jouw drank op één van de links hieronder.

Meer info over House of Drinks:
ontdek het mooie aanbod aan wijn, tequila, mezcal, crémant, cava, bier en alcoholvrije drank 
bestel wat je lekker vindt in de webshop van House of Drinks
bezoek de website van House of Drinks