fbpx

Hotel Solhof sponsort de matchbal tegen Oppuurs

Elke thuiswedstrijd laat Racing een matchbal sponsoren. Ditmaal is het hotel Solhof dat de honneurs waarneemt.

Hotel Kasteel Solhof is een luxe herenhuis, in de rustige omgeving van een prachtig park in Aartselaar. Vlak bij Mechelen en vlak bij Antwerpen.

Solhof telt 25 kamers en suites, stijlvol ingericht met een dubbel bed met zachte dons, ruime marmeren badkamers, een minibar en alles wat u op hotel verwacht.

Ideaal voor een leuke overnachting, maar even geschikt voor zakenmensen die in de as Antwerpen-Mechelen-Brussel aan het werk zijn en een goeie nachtrust kunnen gebruiken.

Heeft u een vergaderzaal nodig? Ook dan komt u in Solhof aan uw trekken. In vergaderzaal “De Borrekens” komen de bruisende ideeën vanzelf. Er is plaats voor 30 mensen, in een vaste U-opstelling. Een beamer, scherm, flipchart en (gratis) wifi? Allemaal aanwezig!

Ook in de grote ontbijtzaal van het hotel kunt u vergaderen, in een meer flexibele opstelling.

Eén van de mooie kamers en vergaderzaal De Borrekens:


Adriano Currenti, de nieuwe eigenaar van Solhof

Leuk om te weten: in januari 2020 is hotel Solhof een nieuw tijdperk binnengestapt. Met een nieuwe eigenaar: Adriano Currenti nam het hotel over, samen met zijn vrouw Veronica Dominguez.

Adriano is een Racing-supporter in hart en nieren. Hij maakt deel uit van de Raad van Bestuur van Racing en is al enkele jaren trekker van onze bloeiende commerciële cel.

Adriano studeerde toerisme aan de hogeschool in Mechelen en heeft 18 jaar ervaring in de hotellerie, in Brussel, Antwerpen, Mechelen en de rest van het land.

Adriano werkte als manager van hotels en de laatste jaren als zelfstandig consulent om hotels die niet tot een grote keten behoren te helpen met het optimaliseren van hun uitgaven en inkomsten.

“Dat is een heel fijne periode geweest”, zegt Adriano. “Maar zelf een hotel uitbaten is altijd mijn droom geweest. Toen ik de kans kreeg om hotel Solhof over te nemen, heb ik dat met mijn vrouw Veronica grondig bestudeerd en zijn we de uitdaging aangegaan.”

Tijdens weekdagen ontvangen Veronica en Adriano voornamelijk zakenmensen, tijdens de weekends is Solhof uiteraard ook open en richt het hotel zich meer op toeristen en mensen die in een rustig kader willen genieten van een nachtje van huis.

Overnachten met Valentijn!

Leuk weetje: voor het Valentijns-weekend (vrijdag 14 en zaterdag 15 februari) zijn nog enkele kamers beschikbaar. Wie graag in Solhof wil overnachten, krijgt met de code ‘RACING’ een korting van 15% op de publieke prijzen.

Om deze korting te krijgen, mag u mailen naar info@solhof.be (de korting wordt alleen toegekend bij het vernoemen van deze code en bij rechtstreekse boekingen bij het hotel, niet via booking.com of andere boeking-sites). Uiteraard wordt voor Valentijn een kleine attentie in de kamer voorzien!


Ruimte voor externe advertenties: