Het nieuwe chalet opent zaterdag: “Darts-bord en pool-tafel”

Vorige maand kondigden we aan dat het chalet met Jurgen Janssens een nieuwe uitbater krijgt. Zaterdag opent Jurgen de deuren.

De uitbating van het chalet was de voorbije jaren in de deskundige handen van Ronny en Denise. Zij gaan het wat rustiger aan doen en dus was het hoog tijd om een opvolger te zoeken.

Die vond Racing al snel. Racing-supporter Jurgen Janssens neemt voortaan de honneurs waar. En het minste dat we kunnen zeggen is dat Jurgen er meteen ingevlogen is.

Jurgen trakteerde het café de afgelopen weken op een mooie opknapbeurt. Samen met enkele vrienden verzette hij heel wat werk. Het resultaat mag gezien worden!

“Ik heb een darts-bord omhooggehangen en vrijdag komen ze de pool-tafel brengen”, zo onthult Jurgen al enkele nieuwigheden.

”Verder heb ik oude krantenartikels opgeplakt om de mooie tijden van Racing in de verf te zetten.”

”Ik heb heel veel toffe reacties gekregen. Zelf ben ik echt enthousiast. De mooie en positieve reacties geven me een goed gevoel en motiveren me nog meer om hier mooie momenten te beleven.”

“Ik wil iedereen bedanken voor de reacties en de hulp en hoop iedereen in het chalet te mogen verwelkomen. Zaterdag open ik om 8u de deuren, met respect uiteraard voor alle coronamaatregelen.

Veel succes, Jurgen!

Enkele foto’s van het chalet: